1.482 (de) agenți imobiliari în Turcia

Navighează și găsește-ți un agent.
Continui să împărtășesc cunoștințele, cunoștințele și experiența de teren pe care le-am acumulat după mulți ani de contribuții de la ucenicie la măiestrie, angajat și management în multe domenii, în special în sectorul turismului și serviciilor, în calitate de Consultant Imobiliar și de Investiții sub acoperișul gazivizorului pe care l-am înființat.
Preț de vânzare mediu
656.254 RON
Anunțuri de vânzare
28
Limbi cunoscute
Turcă, Engleză
Vindem și închiriem reședințe de lux, vile, conace, site-uri, clădiri, terenuri, piețe, birouri, reședințe și unități comerciale pe întreg teritoriul Turciei.
Preț de vânzare mediu
407.910 RON
Anunțuri de vânzare
52
Limbi cunoscute
Turcă
Bună ziua M-am născut la 14.10.1979 în Alanya - Mahmutlar. Mi-am terminat studiile primare, secundare și liceale în Alanya. Universitatea Çanakkale Onsekiz Mart - Am absolvit programul de administrare a afacerilor Universitatea Eskișehir Anadolu - Administrarea Afacerilor Studiez Universitatea Eskisehir Anadolu - Managementul imobiliar Sunt în industria imobiliară din 2017 și sunt agent imobiliar profesionist din 2021. Mă puteți contacta pentru vânzarea proprietăților dvs. în regiunile Antalya, Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kas, Döșemealtı și Konyaaltı și dacă doriți să cumpărați proprietăți în aceste regiuni.
Preț de vânzare mediu
1.953.175 RON
Anunțuri de vânzare
29
Limbi cunoscute
Turcă, Germană, Engleză, Franceză, Rusă
Prin combinarea celor 11 ani de experiență financiară cu investiții și imobiliare, îmi propun să ofer cele mai bune servicii clienților mei. Domeniile mele de expertiză sunt Istanbul, Sarıyer-Kağıthane și Yalova. Îmi servesc clienții valoroși în locuințe de lux, imobiliare comerciale și probleme funciare.
Preț de vânzare mediu
806.855 RON
Anunțuri de vânzare
20
Limbi cunoscute
Turcă
MISIUNE Misiunea noastră este de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri atât la cumpărare, cât și la vânzare, prin creșterea calității tuturor serviciilor furnizate în sectorul imobiliar. Sa raspundem asteptarilor clientilor nostri la cele mai inalte standarde cu personalul nostru instruit in domeniul consultantei imobiliare. Pentru a livra portofoliul nostru în creștere, de la nivel local la național, către cel mai larg public. Să oferim soluții integrate clienților noștri cu prioritate de încredere și calitate. Să contribuim la economia țării cu experiența și expertiza noastră în acest sector. Pentru a instrui consultanți imobiliari care sunt fiabili, respectuoși față de profesia lor, deschiși educației continue și evoluțiilor tehnologice. Să urmărim îndeaproape inovațiile sectorului și să le prezentăm clienților noștri. Să fim un brand diferit, inovator și de încredere. Pentru a câștiga referința pozitivă a tuturor clienților noștri în orice moment, în orice circumstanțe. VIZIUNE Ne propunem să fim un partener de soluții profesionale pentru clienții noștri în cumpărarea, vânzarea și închirierea imobiliară. •VALORILE• Încredere, excelență, satisfacție, servicii de calitate, dezvoltare.
Preț de vânzare mediu
789.675 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Turcă
Vindem rapid cu Gurkan, Rent Fast .... După terminarea studiilor universitare la Universitatea Eskișehir Anadolu, Facultatea de Științe ale Comunicării, Departamentul de Comunicare și Planificare Educațională, și-a finalizat masteratul la Institutul de Științe Sociale, Departamentul de Comunicare din cadrul aceleiași universități cu teza "Efectul educației imobiliare asupra abilităților de comunicare". Gürkan Akkuș a beneficiat, de asemenea, de cursuri universitare în domeniul comunicării, educației și designului educațional. În 2004, Akkuș a gestionat vânzările, instruirea și plasarea personalului de teren al multor companii de alimente și băuturi, iar între 2006 și 2013 a lucrat ca Training and Franchise Development Manager la Realty World Turkey. Între septembrie și decembrie 2013, a ocupat funcția de director educațional la Ağaoğlu Construction. Între decembrie 2013 și august 2015, Akkuș a lucrat ca manager de formare, dezvoltare a calității și francizei și reprezentant al sistemului de management al calității în echipa Coldwell Banker Turkey, iar din 2006 a oferit instruire multor consultanți și brokeri imobiliari din sectorul imobiliar și a contribuit la dezvoltarea multor birouri din acest sector. Gürkan Akkuș a fost director de dezvoltare a afacerilor și marketing al ERA Real Estate Turkey între august 2015 și noiembrie 2018. Din noiembrie 2018 până în februarie 2021, a fost implicat în sectorul imobiliar în calitate de Co-Fondator al R.E.D. Invest. El va continua acum serviciile sale ca un consultant imobiliar la Coldwell Banker Baras Real Estate. Titularul Certificatului de autorizare comercială imobilă, certificat de calificare profesională. A absolvit Universitatea Anadolu Real Estate and Property Management. El a finalizat Coldwell Banker Turcia comerciale imobiliare de formare. El este, de asemenea, un acp-acreditate comerciale imobiliare profesionale din Statele Unite ale Americii.
Preț de vânzare mediu
1.334.177 RON
Anunțuri de vânzare
13
Limbi cunoscute
Turcă, Engleză
"Găsim pentru tine" Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCs-HRrXyBykk85HY8cMXGlg
Preț de vânzare mediu
2.709.473 RON
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Engleză, Turcă