1.285 (de) agenți imobiliari în Turcia

Navighează și găsește-ți un agent.
În calitate de UTM INVESTS Family, oferim servicii de consultanță în investiții pentru cei care doresc să cumpere proprietăți imobiliare în Turcia, oferind suport complet în fiecare etapă a acestui proces. Scopul nostru este să creștem cu încredere și să construim relații pe termen lung prin furnizarea de servicii profesionale și personalizate investitorilor noștri. Vă oferim cele mai potrivite opțiuni pentru a profita de piața imobiliară din Turcia. Turcia este mai convenabilă cu toate investițiile imobiliare în comparație cu alte țări din lume. Cu toate acestea, a nu investi în imobiliare printr-o companie profesională vă poate provoca probleme nedorite. Prin urmare, vă recomandăm cele mai profitabile și accesibile opțiuni cu serviciul nostru de calitate. Puteți face cele mai bune investiții imobiliare prin intermediul UTM INVEST FAMILY, al cărei unic scop este de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate și profesionale clienților săi!
Preț de vânzare mediu
667.792 RON
Anunțuri de vânzare
122
Limbi cunoscute
Turcă, Engleză
Suntem o companie imobiliară europeană specializată în vânzarea de proprietăți în Turcia. Biroul nostru principal este în Kestel, Alanya. Suntem cu toții brokeri imobiliari autorizați de stat. 10 limbi diferite sunt vorbite în biroul nostru. Contractul de vanzare se va face in limba materna. Compania noastra lucreaza indeaproape cu cele mai importante companii de constructii din Turcia. Avem 100% cea mai bună garanție de preț pentru tot portofoliul nostru. La Immopro Turcia, solicitările clienților vin înainte de orice. Vă vom oferi cele mai bune servicii cu grijă individuală pentru a vă asigura că obțineți tot ce este mai bun din tot ceea ce meritați. La fiecare pas vom fi partenerul tău puternic, cu o îngrijire personalizată. Credem cu tărie în codul de etică, profesionalism și transparență. Salutăm toți clienții noștri noi și vechi și suntem bucuroși să vă ajutăm.
Preț de vânzare mediu
626.055 RON
Anunțuri de vânzare
195
Limbi cunoscute
Engleză, Daneză, Germană, Franceză, Norvegiană bokmål, Suedeză, Turcă
Bună ziua tuturor.. Numele meu este Ugurcan Ünay M-am născut în Turcia / Samsun. Locuiesc în Turcia/Alanya. Eu am în Alanya real estate agenție. Am 8 ani experienta pentru Real Estate. Fac ca visele tuturor să devină realitate. Mi se pare cea mai buna calitate si cea mai frumoasa la cel mai accesibil pret. Îmi place să vând apartamente de lux și amenajate mobilate. Dacă vă place de lux și de design, asigurați-vă că să mă contactați. Whatsapp:+90 546 563 1131 E-mail:ugurcan@besthousealanya.com web-site-ul: www.besthousealanya.com facebook:https://www.facebook.com/besthousealanya instagram:https://www.instagram.com/besthousealanya Cu stimă UGURCAN UNAY
Preț de vânzare mediu
1.006.598 RON
Anunțuri de vânzare
49
Limbi cunoscute
Turcă, Engleză
Am adăugat o valoare ridicată pieței imobiliare din Alanya și din zona înconjurătoare în ultimii 18 ani. Dacă intenționați să cumpărați sau să vindeți o proprietate (proprietăți) în Turcia, suntem gata să oferim un serviciu fiabil și de succes. De ce ar trebui să alegeți pentru Panoramahomes NETWORK? Suntem o echipă multilingvă de vorbitori de engleză, rusă, olandeză, turcă, germană, arabă, franceză și scandinavă. (Veți primi toate serviciile cu limbi proprii) Cunoaștem afacerea și Alanya datorită propriilor noastre experiențe Avem o mulțime de clienți fericiți (Vezi cartea noastră de oaspeți) Proiectul nostru este la standarde inalte si de calitate conform standardelor europene si tot proiectul nostru este all inclusive ( Fara costuri surpriza) Serviciile noastre de înaltă și calitate continuă și după ce ați cumpărat proprietatea (Primul an este gratuit) Desigur, lucrăm în conformitate cu standardele europene cu accent turcesc de ospitalitate Ai fost curios? Nu ezitați să ne contactați și să fiți oaspetele nostru în Alanya. www.panoramahomesnet.com
Anunțuri de vânzare
11
Limbi cunoscute
Engleză, Arabă, Bulgară, Catalană, Cehă, Daneză, Germană, Franceză, Croată, Italiană, Lituaniană, Norvegiană bokmål, Poloneză, Rusă, Slovenă, Suedeză, Turcă, Ucraineană, Chineză (cantoneză), Chineză (mandarină)
Nu ezitați să luați legătura cu
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană, Portugheză
Lucrăm la nivel global. Având o rețea de parteneri interni și străini Grand Real Estate vă poate ghida investițiile, vă poate gestiona proprietatea și vă poate oferi o modalitate profitabilă, ramabilă și sigură de a investi. Experienta si Profesionalism. Investiția în locuințe, vile, imobiliare comerciale, facilități turistice, terenuri și terenuri cu profesioniștii noștri permite găsirea celor mai atractive oportunități de investiții. Ne pasă. Ce fel de investiție poate fi potrivită pentru tine? Ca Grand Real Estate oferim investitorilor o varietate de opțiuni de investiții și oportunități de cumpărare.
Preț de vânzare mediu
2.307.810 RON
Anunțuri de vânzare
87
Limbi cunoscute
Engleză, Rusă, Turcă, Ucraineană
Spațiile de locuit unde puteți petrece timp de calitate sunt la Ege 35 Gayrimenkul! Doriți să faceți investiția potrivită și să câștigați în timp ce cumpărați în cele mai valoroase zone din Istanbul, cea mai preferată investiție și spațiu de locuit? Cumpărați casa pe care o căutați cu cel mai bun preț și rate fără dobândă de la EGE 35 REAL ESTATE și bucurați-vă de a fi proprietar de casă. Este timpul să vă transformați economiile mici în investiții mari! Contactați-ne la call center-ul nostru la 0541 155 05 11 sau pe linia noastră WhatsApp la 0541 155 05 11 pentru a obține informații despre planul de plată personalizat fără dobândă și alte condiții atractive.
Preț de vânzare mediu
500.248 RON
Anunțuri de vânzare
34
Limbi cunoscute
Engleză, Arabă, Bulgară, Cehă, Daneză, Germană, Bască, Franceză, Ebraică, Hindi, Italiană, Portugheză, Rusă, Albaneză, Turcă, Ucraineană, Chineză (cantoneză)
"SOLUȚII CONTEMPORANE ÎN DOMENIUL IMOBILIAR" *SATISFACȚIA NECONDIȚIONATĂ A CLIENȚILOR * PUTEREA DE GÂNDIRE POZITIVĂ *ABORDARE A SERVICIILOR PROFESIONALE VIZIUNEA NOASTRĂ; PENTRU A NE ÎMBUNĂTĂȚI CONTINUU STANDARDUL DE SERVICII ȘI CALITATE ȘI PENTRU A NE MENȚINE POZIȚIA EFECTIVĂ ÎN SECTORUL IMOBILIAR ÎNAINTE ÎN ȚARĂ ȘI ÎN STRĂINĂTATE. MISIUNEA NOASTRĂ; SA ASIMILEZE TOATE DEZVOLTARILE SI INOVATIILE DIN SECTORUL IMOBILIAR SI SA PRODUCA MAI INTAI SOLUTII CONTEMPORANE CU SATISFACTIA CLIENTILOR.
Preț de vânzare mediu
4.950.548 RON
Anunțuri de vânzare
53
Limbi cunoscute
Turcă, Arabă, Engleză