1.926 (de) agenți imobiliari în Washington

Navighează și găsește-ți un agent.
Investiția în propria casă personală și / sau de investiții imobiliare poate fi foarte coloanei vertebrale-refrigerare. Mă străduiesc să-mi reprezint cumpărătorii și vânzătorii, folosindu-mi abilitățile ascuțite de negociere cu integritate. Crescut la Washington, am înțeles toate beneficiile PNW poate aduce la tine. Fie că este vorba de afaceri sau de a trăi. Sunt dedicat clienților mei, care în curând vor deveni prieteni.
Preț de vânzare mediu
505.102 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă
Team Leader of Homevisor Real Estate Group - Top 1% Echipa de volum în Portland / Vancouver Metro Market. Top 1% de volum în Vancouver, WA Metro Market. Top 2% în volum în Portland, OR Metro Market Abilitati: Negociere · Rezidential Real Estate · New Home Vânzări · Listing Homes · Tranzacții imobiliare · Imobiliare
Preț de vânzare mediu
5.406.940 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Engleză
Peste treisprezece ani în urmă, această fată Nebraska și valorile mele Midwest de integritate și prietenie, au fost transplantate în paradis aici, pe Insula Whidbey. Mi-a plăcut atât de mult încât am convins restul familiei mele să se mute și aici. Ne place trasee de mers pe jos, verificarea toate festivalurile de vară, și de croazieră la drive-in teatru. Insula Whidbey este cu adevărat una dintre pietrele prețioase din Nord-Vestul Pacificului, care are un pic de tot, și mă bucur să joc ghid turistic pentru noi clienți și prieteni. Imobiliare are acest amestec fascinant de a folosi dragostea mea de oameni și credința mea în imobiliare ca un mijloc de a construi stabilitatea financiară și personală. Fiecare situație este atât de unică! Înțeleg stresul în abordarea unora dintre cele mai importante decizii din viața ta. Eu pot ajuta absolut cu fiecare pas al procesului de cumpărare sau de vânzare acasă. Nu există întrebări stupide și ar trebui să vă simțiți confortabil cu fiecare detaliu. Ca un bancher anterioare și de la care trăiesc în străinătate, am învățat cum să comunice cu și bucurați-vă de oameni din diverse categorii de viață. Fiecare etapă a vieții oferă experiențe în care să crească și să sărbătorească. Sunt aici pentru a vă asculta, a vă îndruma, a vă învăța și a vă servi în fiecare aspect. Când nu lucrez la imobiliare, mă vei găsi uitându-mă la filme cu supereroi, la activitățile bisericii și învățând să cânt operă. Povestea fiecărei persoane este diferită. Îmi place să învăț ce este unic la tine și la situația ta, astfel încât să pot găsi soluții care să se potrivească nevoilor tale. Mi-ar fi onorat să învețe povestea ta și să vă ajute în eforturile dumneavoastră imobiliare. Contactati-ma azi!
Preț de vânzare mediu
2.633.856 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză
Cred din toată inima în beneficiile fundamentale care decurg din proprietatea asupra locuinței atât pentru proprietarul individual, cât și pentru comunitatea generală. Scopul meu nu este de a vinde pur și simplu case, dar pentru a deveni un consilier de încredere pentru clienții mei în toate problemele imobiliare. Am un fundal de lungă durată în comercializarea de proprietăți de lux high-end, dețin un marketing de lux Specialist Desemnarea și sunt bine versat în vânzările de rafinat multi-milioane de dolari reședințe. Abordarea mea hands-on la procesul de vânzări imobiliare pârghii cunoștințele mele extinse de tehnici de marketing de lux pentru a ajuta mai bine clientii la toate punctele de preț. Fie că este vorba de vânzarea unei proprietăți uimitoare waterfront sau o achiziție modestă a primei case, am oferi tuturor clienților același nivel ridicat de servicii.
Preț de vânzare mediu
9.299.741 RON
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Engleză
Recognized for his insightful counsel and valued representation, Jason Kjellesvik is committed to providing the most comprehensive and distinguished real estate services within the distinctive communities of the Greater Puget Sound real estate market. In having attained the designations of a Residential Investment Property Analyst, Certified Professional Negotiator, and a Certified Expert Home Advisor, he is highly skilled in leveraging each opportunity to the benefit of his clients so that he may enhance their personal wealth through real estate. Through his insightful guidance and extensive knowledge in the Acquisition and Marketing of Residential, Luxury, Condominiums and Investment Properties, Jason excels at serving each client with exceptional first-class service and creates a fully engaging and personal experience. At every interaction, Jason’s proficient counsel, keen insights and deep commitment are clearly exhibited. Sellers receive creative and well-organized marketing applications that clearly accentuate each property’s specific features. In skillfully heightening their property's visibility, Jason utilizes professionally produced photography together with refined and high-design staging services and a presentation in print and on multiple internet sites. When working with buyers, he carefully listens and diligently aligns and applies himself so that he may locate a residence and distinguished setting that meets their lifestyle requirements. Whether it is educating first-time buyers on each step of the home buying process, due-diligence on issues sited in the title report or providing research on the local trends within the market; Jason is highly attentive in serving the specific requirements of his clients. Jason’s clients trust in his integrity, loyalty and insight, and value his timely guidance and counsel in addressing all aspects of the transaction with professional competence. He is very thorough in providing constant communication and is always extremely attentive, accessible and responds promptly to his clients. His answers to timely questions, commanding, in-depth perspective, and highly personal and diligent approach are all part of Jason’s distinguished style in providing an unprecedented depth of real estate expertise.
Preț de vânzare mediu
1.632.264 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Engleză
Să fii agent imobiliar înseamnă să construiești relații. Îmi tratez clienții ca și ar fi prieteni personali apropiați și vreau ca ei să se simtă așa mult timp după ce orice afacere s-a încheiat. Cariera mea m-a condus pe multe căi și, ca urmare, am un set divers de abilități și unul care se pretează aspectelor multiple ale tranzacțiilor imobiliare. Voi aduce la masă priceperea mea tehnologică, tacticile mele rafinate de negociere și marketing și etica mea de lucru disciplinată pentru a asigura o tranzacție rapidă și lină.
Preț de vânzare mediu
4.154.099 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză