9.526 (de) agenți imobiliari în Statele Unite ale Americii

Navighează și găsește-ți un agent.
Cu peste 20 de ani de experiență în industria imobiliară, clasată ca agent de producție de top 2020, 2021 și 2023 Compass Florida și onorată să facă lista WSJ 2020, 2021 și 2023 Real Trends America's Top Real Estate Agents (Small Teams by Volume), Melissa McMurray este un profesionist bine experimentat. Făcându-și drumul de la managementul proiectelor comerciale la vânzările rezidențiale internaționale, Melissa are un record impecabil de vânzare cu succes a proprietăților atât în sud-vestul Floridei, cât și în Ohio, făcând din Napoli reședința ei cu normă întreagă de peste un deceniu. Melissa se concentrează pe a-și ajuta clienții să-și atingă obiectivele imobiliare de investiții, indiferent care sunt acestea. În strânsă concordanță cu tendințele și cerințele actuale ale pieței, Melissa oferă vânzătorilor săi strategii de marketing sofisticate cuprinzătoare. Cu experiență în design interior, Melissa evaluează și asistă la pregătirea fiecărei proprietăți pe care o reprezintă, asigurându-se că acestea sunt prezentate la cel mai bun nivel. În timp ce achiziționează o achiziție, cumpărătorii găsesc cunoștințele Melissei în industrie și expertiza în design active neprețuite. Fiind un profesionist imobiliar încrezător, Melissa are relații pe termen lung cu clientela ei, menținând un nivel ridicat de încredere și loialitate față de toți cei cu care lucrează. În calitate de investitor internațional, Melissa înțelege de ce au nevoie clienții ei și cum să-i servească cel mai bine. În calitate de broker asociat și director al The Brooker | McMurray Group Melissa deține licența în două state. Ea navighează în industria în continuă schimbare prin menținerea calității de membru în organizații precum Consiliul Agenților Imobiliari din Napoli, Asociația Agenților Imobiliari din Florida, Consiliul Agenților Imobiliari din Ohio, Consiliul Columbus al Agenților Imobiliari, Asociația Națională a Agenților Imobiliari și este membru al Institutului pentru Marketing de Lux.
Preț de vânzare mediu
2.906.171 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză
Recunoscut pentru consilierea lor insightful și reprezentare a valoare, NEVIS și ARDIZZONE TEAM se angajează să furnizeze cele mai cuprinzătoare și distinse servicii imobiliare în cadrul comunităților distinctive din Silicon Valley. Cunoscută sub numele de experți locali preeminenți, această echipă de profesioniști selectați este meticuloasă în monitorizarea și oferirea unei perspective mai complete și a unei evaluări aprofundate a tendințelor regionale actuale. ECHIPA NEVIS ȘI ARDIZZONE sunt cu adevărat dedicate valorificării fiecărei oportunități în beneficiul clientelei lor locale, naționale și internaționale și se disting în mod clar în a servi fiecare client cu servicii excepționale de primă clasă, advocacy adevărat și resurse full-service. Îndrumarea de încredere a NEVIS ȘI ARDIZZONE TEAM, discreția acută și abordarea extrem de receptivă îi diferențiază în mod clar. Furnizarea de rezultate receptive, încrezător și găsirea de soluții creative și echitabile sunt toate parte a lui Michael, Rick, John's, și stilul unic al lui Steve în furnizarea de reprezentare extraordinară. ECHIPA NEVIS ȘI ARDIZZONE se angajează cu adevărat să ofere o profunzime fără precedent a expertizei imobiliare, care asigură clienților lor realizarea cu succes a obiectivelor lor imobiliare personale. Vizitați-ne la www.NevisAndArdizzoneTeam.com
Preț de vânzare mediu
18.185.841 RON
Anunțuri de vânzare
13
Limbi cunoscute
Engleză
Cindy are o experiență germană care o face un consilier foarte pasionat și orientat spre rezultate, care excelează în competență, profesionalism și dedicație față de clienții săi, concentrându-se pe serviciile de cea mai înaltă calitate pe care le poate obține un client. Palmaresul de succes al lui Cindy se bazează pe aderarea la "Standardele de excelență" atunci când se ocupă cu clienți din întreaga lume. Ea folosește strategii unice de marketing la nivel global, iar clienții ei beneficiază de sfera ei internațională de influență. Accentul ei principal este pe imobiliare high-end. Cindy a început inițial în domeniul imobiliar în 2014. Înainte de a se muta în Florida, în 2013, Cindy a avut o experiență vastă în domeniul bancar internațional în conducerea superioară a sediului deutsche bank din Frankfurt, Germania. De-a lungul carierei sale, a călătorit mult și se distinge prin relații de afaceri internaționale semnificative. Cunoștințele sale de piață abile, combinate cu abilități de vânzări competente, îi permit să identifice cu precizie oportunitățile de afaceri atunci când ține legătura cu cumpărătorii, vânzătorii, investitorii, dezvoltatorii, constructorii și proprietarii de afaceri. Cindy înțelege nevoile specifice ale proprietarilor de case internaționale, investitorilor și cumpărătorilor din sud-vestul Floridei - fiind ea însăși una. După ce s-a mutat de 28 de ori, ea înțelege cu siguranță cerințele pe care le au cumpărătorii și vânzătorii. Abilitățile analitice și cunoștințele din industrie ale Cindy ajută la furnizarea de informații statistice valoroase clienților săi în consilierea clienților săi cu privire la cel mai bun mod de a-și desfășura tranzacția, închizând tranzacțiile în cel mai rezonabil timp și în interesul lor. Cindy este un călător pasionat în lume și a locuit în multe țări.
Preț de vânzare mediu
3.251.380 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Engleză
"Visul tău este pasiunea mea!" Ca un agent imobiliar de top în concordanță, care este de încredere, responsabil, cu experiență, pacient, cred că în afara cutiei, și prietenos, echipa mea și mă străduiesc să ofere cel mai înalt nivel de servicii pentru a ajuta fiecare client pentru a îndeplini obiectivul lor imobiliare. Fie că sunteți cumpărător prima dată acasă, mutare-up cumpărător, vânzător prima dată acasă, reducerea, relocare, proba, investitor de cumpărare de închiriere sau flip, în căutarea de bancă deținute, vânzare scurtă, filozofia noastră este simplă: ne pasă, suntem de încredere, am asculta, și vom livra! Click aici pentru a verifica biografia mea online: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Preț de vânzare mediu
4.181.272 RON
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă, Chineză (cantoneză), Chineză (mandarină)
Ca agent imobiliar® vă ajut să vă pregătiți casa pentru marketing! De stabilire a prețurilor casa ta și obținerea casa ta gata, pentru cumpărătorii de astăzi ". Cumpărătorul de pe internet! Fotografii profesionale este cel mai bun mod de a conduce cumpărătorul la casa ta! Odată ce o ofertă este acceptată, obligațiile contractuale încep! Mă uit și vă ghida vânzătorul și cumpărătorul să rămână pe țintă cu datele, inspecțiile și ultimul pas de a ajunge la masa de închidere! Eu dau toate mele pentru a vă asigura că procesul este de succes și tu vânzător / cumpărător este încrezător și zâmbind în ziua ta cea mare!
Preț de vânzare mediu
1.890.543 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză
Sunt dedicat pentru a oferi servicii excelente pentru clienți. Filozofia mea e simplă: clienții sunt pe primul loc. Mă angajez să fiu într-o comunicare constantă cu clienții mei, menținându-i pe deplin informați pe parcursul întregului proces de cumpărare sau vânzare. De asemenea, cred în păstrarea contactului cu clienții din trecut și în a-i ajuta să înțeleagă modul în care schimbările de pe piață ar putea avea un impact asupra deciziilor lor de cumpărare sau vânzare. Cred că dacă nu ai rămas cu o experiență uimitoare, nu mi-am făcut treaba. Nu măsor succesul prin realizări sau premii, ci prin satisfacția clienților mei. Mă mândresc cu relațiile pe care le construiesc și lucrez întotdeauna necontenit în numele clientului meu pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele imobiliare. Cumpărătorii și vânzătorii de astăzi au nevoie de o resursă de încredere care îi poate ghida prin lumea complexă a proprietăților imobiliare. Cu cunoștințele mele extinse și angajamentul de a oferi doar cele mai bune și cele mai oportune informații pentru clienții mei, eu sunt du-te-la sursă pentru înțelegerea industriei imobiliare și consiliere. Cumpărarea sau vânzarea unei case este mai mult decât o tranzacție: este o experiență care îți schimbă viața. Simțiți-vă liber să mă contactați pentru toate nevoile imobiliare.
Preț de vânzare mediu
1.704.744 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Engleză