9.519 agenți imobiliari în United States

Navighează și găsește-ți un agent.
Sunt o persoană condusă de rezultate care simte de ce începe ceva în cazul în care nu poate fi terminat. Ca un Veteran al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, eu sunt mândru de a servi și de a ajuta oamenii atunci când caută doar dreptul de proprietate sau de investiții. Există doar 24 de ore într-o zi și lucrurile trebuie să fie prioritizate pentru cele mai bune rezultate. De lucru pe cont propriu și având un istoric dovedit de peste 60 de vânzări pe an în ultimii 30 de ani ca un broker imobiliar / agent, am opri de lucru atunci când biroul meu este eliminat și problemele sunt rezolvate.
Preț de vânzare mediu
273.867 RON
Anunțuri de vânzare
14
Limbi cunoscute
Engleză
Recunoscut pentru consilierea lor insightful și reprezentare a valoare, NEVIS și ARDIZZONE TEAM se angajează să furnizeze cele mai cuprinzătoare și distinse servicii imobiliare în cadrul comunităților distinctive din Silicon Valley. Cunoscută sub numele de experți locali preeminenți, această echipă de profesioniști selectați este meticuloasă în monitorizarea și oferirea unei perspective mai complete și a unei evaluări aprofundate a tendințelor regionale actuale. ECHIPA NEVIS ȘI ARDIZZONE sunt cu adevărat dedicate valorificării fiecărei oportunități în beneficiul clientelei lor locale, naționale și internaționale și se disting în mod clar în a servi fiecare client cu servicii excepționale de primă clasă, advocacy adevărat și resurse full-service. Îndrumarea de încredere a NEVIS ȘI ARDIZZONE TEAM, discreția acută și abordarea extrem de receptivă îi diferențiază în mod clar. Furnizarea de rezultate receptive, încrezător și găsirea de soluții creative și echitabile sunt toate parte a lui Michael, Rick, John's, și stilul unic al lui Steve în furnizarea de reprezentare extraordinară. ECHIPA NEVIS ȘI ARDIZZONE se angajează cu adevărat să ofere o profunzime fără precedent a expertizei imobiliare, care asigură clienților lor realizarea cu succes a obiectivelor lor imobiliare personale. Vizitați-ne la www.NevisAndArdizzoneTeam.com
Preț de vânzare mediu
18.284.067 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Engleză
"Visul tău este pasiunea mea!" Ca un agent imobiliar de top în concordanță, care este de încredere, responsabil, cu experiență, pacient, cred că în afara cutiei, și prietenos, echipa mea și mă străduiesc să ofere cel mai înalt nivel de servicii pentru a ajuta fiecare client pentru a îndeplini obiectivul lor imobiliare. Fie că sunteți cumpărător prima dată acasă, mutare-up cumpărător, vânzător prima dată acasă, reducerea, relocare, proba, investitor de cumpărare de închiriere sau flip, în căutarea de bancă deținute, vânzare scurtă, filozofia noastră este simplă: ne pasă, suntem de încredere, am asculta, și vom livra! Click aici pentru a verifica biografia mea online: https://linktr.ee/derekhan_eastbay_realtor
Preț de vânzare mediu
1.770.838 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză, Spaniolă, Chineză (cantoneză), Chineză (mandarină)
Potrivirea ideală pentru gustul individual - Noua ta casă ar trebui să emane personalitate. Contemporan sau tradițional, moșie de lux sau mansardă minimalistă. Viziunea ta este prima mea preocupare. Stilul tău este direcția mea.
Preț de vânzare mediu
2.305.307 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Engleză, Italiană
John's 33 de ani de experiență în toate fațetele de imobiliare, ar fi vânzările rezidențiale, vânzări comerciale, leasing, de gestionare a proprietății, licitații, investiții, vânzările de terenuri și dezvoltare, reamenajarea proprietății, REO și proprietățile deținute de bancă aduce o perspectivă unică la dispoziția dumneavoastră. John este, de asemenea, cunoscut pentru reprezentarea discretă pentru figuri publice și celebrități ale căror nevoi de confidențialitate necesită o confidențialitate extremă.
Preț de vânzare mediu
2.686.415 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Engleză
Cindy are o experiență germană care o face un consilier foarte pasionat și orientat spre rezultate, care excelează în competență, profesionalism și dedicație față de clienții săi, concentrându-se pe serviciile de cea mai înaltă calitate pe care le poate obține un client. Palmaresul de succes al lui Cindy se bazează pe aderarea la "Standardele de excelență" atunci când se ocupă cu clienți din întreaga lume. Ea folosește strategii unice de marketing la nivel global, iar clienții ei beneficiază de sfera ei internațională de influență. Accentul ei principal este pe imobiliare high-end. Cindy a început inițial în domeniul imobiliar în 2014. Înainte de a se muta în Florida, în 2013, Cindy a avut o experiență vastă în domeniul bancar internațional în conducerea superioară a sediului deutsche bank din Frankfurt, Germania. De-a lungul carierei sale, a călătorit mult și se distinge prin relații de afaceri internaționale semnificative. Cunoștințele sale de piață abile, combinate cu abilități de vânzări competente, îi permit să identifice cu precizie oportunitățile de afaceri atunci când ține legătura cu cumpărătorii, vânzătorii, investitorii, dezvoltatorii, constructorii și proprietarii de afaceri. Cindy înțelege nevoile specifice ale proprietarilor de case internaționale, investitorilor și cumpărătorilor din sud-vestul Floridei - fiind ea însăși una. După ce s-a mutat de 28 de ori, ea înțelege cu siguranță cerințele pe care le au cumpărătorii și vânzătorii. Abilitățile analitice și cunoștințele din industrie ale Cindy ajută la furnizarea de informații statistice valoroase clienților săi în consilierea clienților săi cu privire la cel mai bun mod de a-și desfășura tranzacția, închizând tranzacțiile în cel mai rezonabil timp și în interesul lor. Cindy este un călător pasionat în lume și a locuit în multe țări.
Preț de vânzare mediu
2.293.947 RON
Anunțuri de vânzare
12
Limbi cunoscute
Engleză
Preț de vânzare mediu
20.905.754 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Engleză
Ca agent imobiliar® vă ajut să vă pregătiți casa pentru marketing! De stabilire a prețurilor casa ta și obținerea casa ta gata, pentru cumpărătorii de astăzi ". Cumpărătorul de pe internet! Fotografii profesionale este cel mai bun mod de a conduce cumpărătorul la casa ta! Odată ce o ofertă este acceptată, obligațiile contractuale încep! Mă uit și vă ghida vânzătorul și cumpărătorul să rămână pe țintă cu datele, inspecțiile și ultimul pas de a ajunge la masa de închidere! Eu dau toate mele pentru a vă asigura că procesul este de succes și tu vânzător / cumpărător este încrezător și zâmbind în ziua ta cea mare!
Preț de vânzare mediu
633.517 RON
Anunțuri de vânzare
2
Limbi cunoscute
Engleză