Apartament cu 2 camere de vânzare în Estrela, Lisabona

1350 Lisabona
Apartament • 2 cameră(e) • 2 pat. • 3 baie. • 85 m² • referință: PE-123751391-109
3.649.136 RON
Descriere
Apartament cu 2 dormitoare / 2 apartamente / 3 WC / Balcon
Apartament de 95.00m² de suprafață brută privată, cu două apartamente, 3 băi și balcon / terasă cu 8.00m². Bucătăria open-space și camera de zi au o suprafață de 44,00 m²
În geometria obișnuită a fațadelor Pombaline, bovindourile ies în evidență care conduc lumina Lisabonei spre interioare, oferind un mediu curat, conceput pentru a oferi cel mai mare confort și comoditate.
Materialele, acoperirile și echipamentele sunt de ultimă generație de calitate și design, oferind o viață de confort și petrecere a timpului liber într-o casă din mijlocul orașului. Aceste frumoase apartamente T1, T2 și T3 au tavane înalte și tavane lucrate, semne de diferențiere arhitecturală în zone cuprinse între 57 m² și 163 m².
O alegere de bun gust pentru cei care doresc să investească într-o casă nouă, aceste apartamente frumoase sunt situate la doar câteva minute de principalele servicii, cum ar fi spitalul CUF, gara Alcântara-Mar, care vă permit să ajungeți la Cais de Sodré în 5 minute, Sintra sau Cascais în mai puțin de 30 de minute. Accesul facil la drumurile principale cu axa nord-sud, A2 și A5 este un mare avantaj pentru a intra și a ieși din orașul Lisabona confortabil și într-un timp scurt.
De asemenea, în apropiere se află mai multe monumente, cum ar fi Mănăstirea Jerónimos, Turnul Belém, Palatul Ajuda, MAAT și alte muzee, simboluri ale culturii portugheze, alături de alte icoane, cum ar fi Podul 25 Aprilie, Fabrica LX, Docurile Alcântara și Portul Lisabona.
Există multe motive pentru a nu rata această oportunitate de a locui într-o clădire istorică de pe Rua Prior do Crato, o zonă vie de istorie și cultură la doar câțiva pași de docurile Alcântara și fabrica LX, locuri emblematice de mișcare și gastronomie.
Renașterea 1890
Dezvoltarea Renașterii din 1890 recuperează pe deplin o clădire istorică din Alcântara, un cartier memorabil al Lisabonei, și are deja disponibile pentru cumpărare 26 de apartamente de apel T1, T2 și T3 cu distincție cosmopolită și combinație exclusivă de tradiție cu confortul modernității.
Lângă râul Tagus renaște această frumoasă clădire în stil pombalin, un proiect inserat într-o logică bloc, format din 5 etaje, mansardă, parter lat și rupt pentru a permite instalarea comerțului. Este o icoană a arhitecturii care își propune să aducă grandoare istorică pieței imobiliare, în această zonă de luminozitate unică unde puteți respira Lisabona.
Apartament T2 / 2 Suites / 3 WC / Balcon
Apartament cu 95.00m² de zonă privată brută, cu două apartamente, 3 băi și un balcon / terasă cu 8.00m². Bucătăria în plan deschis și camera de zi au o suprafață de 44,00 m².
În geometria obișnuită a fațadelor Pombaline, există bovindouri care aduc lumina Lisabonei în interior, oferind un mediu curat, conceput pentru a oferi cel mai mare confort și comoditate.
Materialele, învelitorile și echipamentele sunt de cea mai înaltă calitate și design, oferind o viață de confort și petrecere a timpului liber într-o casă din inima orașului. Aceste frumoase apartamente cu unul, două și trei dormitoare au tavane înalte, semne arhitecturale și zone cuprinse între 57 m² și 163 m².
O alegere de bun gust pentru cei care doresc să investească într-o casă nouă, aceste apartamente frumoase sunt situate la doar câteva minute de principalele servicii, cum ar fi spitalul CUF, gara Alcântara-Mar, care vă permite să ajungeți la Cais de Sodré în 5 minute sau Sintra sau Cascais în mai puțin de 30 de minute. Accesul ușor la drumurile principale cu Eixo Norte-Sul, A2 și A5 este un mare avantaj pentru intrarea și ieșirea din Lisabona confortabil și într-un timp scurt.
De asemenea, în apropiere se află diverse monumente, cum ar fi Mănăstirea Jerónimos, Turnul Belém, Palatul Ajuda, MAAT și alte muzee, simboluri ale culturii portugheze, alături de alte icoane, cum ar fi Podul 25 de Abril, Fabrica LX, Docurile Alcântara și Portul Lisabona.
Există multe motive pentru a nu rata această oportunitate de a trăi într-o clădire istorică de pe Rua Prior do Crato, o zonă plină de viață de istorie și cultură, la doar câțiva pași de Docas de Alcântara și fabrica LX, locuri emblematice de mișcare și gastronomie.
Renașterea 1890
Dezvoltarea Renașterii din 1890 restaurează complet o clădire istorică din Alcântara, un cartier memorabil din Lisabona, și are acum 26 de apartamente disponibile pentru cumpărare, numite T1, T2 și T3, cu o distincție cosmopolită și o combinație exclusivă de tradiție cu confortul modernității.
Lângă râul Tagus renaște această frumoasă clădire în stil pombalin, un proiect care urmează logica unui bloc, format din 5 etaje, mansarde, un parter spațios care este deschis pentru a permite instalarea comerțului. Este un simbol arhitectural care își propune să aducă grandoare istorică pe piața imobiliară, în acest domeniu al ?? luminozitate unică acolo unde Lisabona respiră.

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi85 m²
Intern100 m²
Facilități extras de IA.
Balcon

Lisabona

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date