Casa 2 Dormitoare de vânzare în Santo Isidoro, Mafra

Santo Isidoro
Vilă • 2 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 100 m² • referință: PT-121011060-1810
1.144.541 RON
Descriere

Casă ciudată din sat!
Compus din parter și etajul 1, depozitare și patio plăcut. Are 100m² de suprafață privată brută, la parter avem un living cu șemineu, bucătărie cu acces la exterior, baie completă și birou. La etajul 1, avem 2 dormitoare, 1 living și posibilitatea unei alte băi.
În exterior, cu o bună expunere la soare și o vedere excelentă asupra peisajului rural, are, de asemenea, 1 anexă gata să fie o zonă de spălătorie și terasă cu un colț foarte plăcut pentru grătar și zonă de agrement.
Casă în etapele finale de renovare! Are deja uși și ferestre din aluminiu de top, în ceea ce privește izolarea termică și acustică; Izolarea termică CAPOTO pe pereții exteriori ai proprietății; circuit electric și instalații sanitare noi; Acoperiș revizuit cu izolație termică între grinzi.
Aveti aici POSIBILITATEA de a avea vila pe placul dumneavoastra, asezand finisajele finale (pardoseala, pereti, baie si bucatarie)! Proprietatea este vândută în starea actuală, iar finalizarea lucrărilor este responsabilitatea cumpărătorului.
Situat la doar 10 minute de plaja Ribeira d ́Ílhas și Mafra, la 5 minute de Colégio Miramar și cu acces la rețeaua de transport public.
Vino în vizită și nu rata această oportunitate!

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi100 m²

Santo Isidoro

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere câmp
Evaluarea eficienței energetice
E
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)
E