Vilă detașată cu piscină privată de vânzare în Mugla Ortaca Sarigermi

Sarıgerme
Casă • 3 cameră(e) • 2 pat. • 3 baie. • 160 m² • 1st etaj • referință: BJV-00328-29754
1.841.042 RON
Vilă de design înconjurată de natură în Sarıgermi, Muğla

Sarijirmi este o zonă descrisă ca paradisul ascuns al faimosului oraș de vacanță Mugalla, cu kilometri de plajă în Ortaga. Este una dintre destinațiile populare pentru iubitorii de vacanță, cu plajele sale lungi și marea puțin adâncă. Zona este potrivită pentru sporturi nautice, cum ar fi kite surfing și rafting, râul Dalaman vărsându-se în mare.

Vila de vânzare în Muğla Sarıgermi se află la 1 km de punctele de necesitate zilnică, cum ar fi piețe, cafenele, baruri și restaurante, la 3,4 km de plajă și la 16 km de Aeroportul Dalaman.

Situată pe un teren de 430 m², vila are o parcare în aer liber, o piscină în aer liber și un loc de joacă din lemn pentru copii în grădina atent amenajată.

Vila detașată cu 2 dormitoare are zonă de living special decorată, toaletă pentru oaspeți, baie și bucătărie separată la parter. La etaj există două dormitoare, fiecare cu baie proprie.

Dispunând de spații de locuit mari și avantajoase, această vilă detașată este de vânzare complet mobilată și oferă un venit ridicat din chirie, în special în timpul sezoanelor de vacanță.


BJV-00328

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi3
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi160 m²
Total180 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Mobilat
Piscină
Terasă
Facilități extras de IA.
Parcare

Sarıgerme

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2022