Apartament de vânzare, 15 Lower Jarvis St, în Toronto, Canada

Toronto, 15 Lower Jarvis St
Apartament • 1 pat. • 1 baie.
2.841.020 RON

Acest apartament uimitor este perfect pentru oricine caută o casă modernă și spațioasă, cu vederi uluitoare! Vă veți bucura de balconul privat de 314 mp, cu vederi frumoase ale orașului. Această clădire, cu puțin peste doi ani, vă va impresiona cu siguranță cu facilitățile sale de cea mai bună calitate, inclusiv o piscină în aer liber, teren de baschet, sală de gimnastică și multe altele!

 

La câțiva pași de unele dintre cele mai bune restaurante din Toronto, plaja de zahăr și Districtul Harbourfront & Distillery, această proprietate are cea mai bună locație din oraș. Stația Unirii este situată la doar 11 minute distanță.  Dacă sunteți în căutarea pentru un apartament cu vederi uluitoare într-una din toronto cele mai căutate cartiere ... atunci nu căutați mai departe!

 

Extra: aplicația de bucătărie include; Frigider Miele, Aragaz Miele, S.S. Microunde, Bloomberg W / D. Acoperiri fereastra & Toate Elf "S. Buiding Caracteristici Baschet & Teren de tenis, Piscina W / Cabanas, Sala de Arta, Sala de gimnastica, Concierge & Mai mult!

Spații

Dormitoare1
Băi1
Aer condiționat
Lift
Mașină de spălat
Tenis
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Balcon
Centru de fitness
Piscină

15 Lower Jarvis St, Toronto

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la oraș