Cabană pădure sat

Sultaniye
Casă în sat • 1 pat. • 1 baie. • 100 m² • Demisol
1.965.686 RON

Sunteți gata să întineriți și să reînnoiți în această frumoasă cabană de vacanță forestieră din Sultaniye, Turcia?  În brațele pădurilor verzi, cabana este proiectată cu detalii organice și romantice în întreaga proprietate. Cu lacul său uluitor și vederi la natură. Mood își așteaptă oaspeții distinși pentru o experiență de neuitat.

Înconjurat de nenumărți copaci, veți simți oxigenul abundent și energia vindecătoare a naturii în această cabană de vacanță forestieră special concepută. Starea de spirit întâlnește tot ceea ce vă așteptați pentru o experiență de neuitat.

Cabana de vacanță forestieră este construită în întregime din materiale din lemn. Acesta are o zonă mare de living, o bucătărie în plan deschis și o baie cu o cadă regală din fontă la parter. Baia în plan deschis oferă o experiență de baie luxoasă și romantică în natură, deoarece este separată de spațiul de locuit, cu podeaua umedă din marmură și ecranul elegant. În baie există o cadă neagră uimitoare, cu un sistem de telefon din alamă și o chiuvetă cu design din piatră naturală.

Există un dormitor dublu la mezanin, mobilat cu grijă, cu toate detaliile care aderă la designul rustic și rustic.

Ferestrele înalte din sticlă de pe ambele părți ale casei și ușile care se deschid spre verandă creează o atmosferă luminoasă și romantică în interior. Pe verandă există un grup de relaxare și o masă cu vedere unică la lac și la natură. Pe partea de verandă, există un alt grup de relaxare și o zonă de grătar unde puteți petrece timp singuri sau cu cei dragi cu pace.

Spații

Dormitoare1
Băi1
Camere1
Parcări (interior)3

Suprafețe

Cameră de zi100 m²
Lot de teren3989 m²
Aer condiționat
Balcon
Grătar
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Mobilat
Terasă

Sultaniye

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la lac
Panoramică vedere la pădure
TipCasă
Anul construirii2020