Vila cu 6 dormitoare cu piscina si garaj in Belas Clube de Campo

Belas, 8 R. das Águas Livres
Casă • 7 cameră(e) • 6 pat. • 5 baie. • 614 m²
6.421.484 RON

Vila impunătoare cu 6 dormitoare, constând din trei etaje (RC, etajul 1 și subsol) în cea mai bună zonă din Belas Clube de Campo, lângă verde golf.
Cu 613m2 de suprafață brută de construcție și introdus într-un teren cu 1650m2, această vilă are o grădină mare și piscină încălzită.

La parter veti gasi doua camere si bucataria dotata cu cuptor, plita, hota de extractor, frigider, cuptor cu microunde, cazan, masina de spalat vase si masina de spalat. În plus, este, de asemenea, la acest etaj, care este spălătorie, o baie cu duș și trei dormitoare.

Când urcați la primul etaj veți avea cele trei suite, toate cu dulapuri încorporate. Suita principală este uimitoare și are o zonă de dressing, acces la o terasă și o baie cu duș și cadă de bază.

La etajul inferior se află garajul mare, o baie, o cămară și un birou cu fereastră.

Cu acces din exterior există o zonă de depozitare spațioasă și, în plus față de parcarea în garaj, este încă posibil să parcați pe partea laterală a vilei. Are multă lumină naturală, cu ferestre în toate camerele, are, de asemenea, sunet ambiental, vid central, geamuri duble, lumini cu senzor de mișcare pe scări, AC în toate camerele, pompă de căldură și panouri solare pentru încălzirea apei și piscină.

Construită în 2008, această proprietate este introdusă în belas clube de campo, în comuna Sintra, o dezvoltare de lux în care modernitatea și natura se îmbină. Are pază nonstop, pază de noapte, club de golf, teren de fotbal, terenuri de tenis, club de sănătate, club cu cafenea și restaurant, piscine și locuri de joacă. În plus, există un CTT, școală, mini market și un autobuz spre centrul comercial Colombo și stația de metrou Senhor Roubado.

Locația sa vă permite, de asemenea, să vă bucurați de acces bun la Cascais și Lisabona. Vino să ne întâlnim!

Spații

Camere7
Dormitoare6
Băi5
Parcări (interior)3

Suprafețe

Cameră de zi614 m²
Lot de teren1650 m²
Aer condiționat
Grătar
Intercom
Mașină de spălat
Mașină de spălat vase
Piscină
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină
Terasă

8 R. das Águas Livres, Belas

Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la grădină
Vedere la pădure
TipCasă
Anul construirii2008
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date