Apartamento T0 com 41.90 metros quadrados, inserido em novo empreendimento no Chiado.

Lisabona
Apartament studio • 1 baie. • 41.9 m² • al 2-lea etaj • referință: 010.301.124
1.890.926 RON

Această nouă societate situată în inima orașului, în Chiado, este moștenirea Fundației D. Manuel II. Cladirea este o parte din averea lăsată de casa regală portugheză, care este renăscut astăzi cu 13 apartamente exclusive, plin de istorie și modernitate și farmec în inima Chiado.

Situat în zona istorică din Lisabona, în cazul în care de la sfârșitul secolului al XIX-lea, poeți și scriitori, ar fi Fernando Pessoa și Eça de Queiroz urmărite imaginea lor printre cafenelele ilustre, librării și spații culturale care rămân până în prezent icoane locuri.

Cunoscut ca centrul vieții culturale din Lisabona, Chiado are o mare oferta gastronomică și jucăuș, mai multe teatre (Teatro da Trindade), restaurante renumite, magazine și cafenele emblematice (brazilian). Mai mult decât o zonă rezidențială Premium, Chiado reprezintă un mod de viață.

Apartamentul este caracterizat de molia sa originală în armonie cu cele mai sofisticate soluții tehnice și toate beneficiază de lumina magnifică a Lisabonei.

O investiție solidă în centrul orașului sau o casă pentru un stil de viață modern, aceasta este, fără îndoială, cea mai bună alegere.

Spații

Băi1

Suprafețe

Cameră de zi41.9 m²

Lisabona

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la oraș
TipApartament
Anul construirii2019
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date