2.137 (de) agenți imobiliari în Centru

Navighează și găsește-ți un agent.
Cu mai mult de 20 de ani de experiență în consilierea și sprijinirea clienților noștri (persoane fizice și companii), dorim să vă aducem o viziune diferită asupra imobiliarelor, plasând relația umană în centrul preocupărilor noastre datorită mediilor noastre profesionale. Veți fi în contact direct cu fondatorii și angajații acestora de la HILTON Immobilier pentru a vă ajuta în gestionarea proiectelor dumneavoastră de evaluare, cumpărare sau vânzare. Actor în Paris și Hauts-de-Seine în sectorul South Valley din Parisul Mare (Issy-les-Moulineaux, Vanves, Malakoff, Chatillon, Clamart, Meudon).
Preț de vânzare mediu
2.401.016 RON
Anunțuri de vânzare
28
Limbi cunoscute
Franceză
Imobiliare în toată seninătatea. Uită-te diferit în timp ce uita a priori. Imobiliare diferit. Sentimentul meu de a asculta și interesul meu pentru ființa umană în slujba proiectului tău de viață. Doriți să vindeți sau să cumpărați o proprietate pe termen mai mult sau mai puțin lung? Aveți întrebări? Hai să vorbim despre asta, te ascult și te pot ajuta. Suport personalizat. Consultanță, estimare, tranzacție.
Preț de vânzare mediu
1.095.899 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Bună ziua, eu sunt Fernando DE FREITAS agent imobiliar independent atașat la rețeaua iad Franța. Ca atare, dețin funcția de consilier imobiliar în orașul Dordives. Am ajuns să cunosc acest sector și particularitățile sale perfect. Ascultându-ți nevoile, te ajut să cauți o nouă proprietate. Apelând la mine, vei câștiga în timp, relevanță și precizie. Pentru a face acest lucru, am pus la dispoziția dumneavoastră rețeaua mea și experiența mea ca un consilier imobiliar în zona geografică în cazul în care doriți să se stabilească. Prețul pe metru pătrat, locația, închirierea sau vânzarea, tipul de proprietate, zona căutată în Dordives sunt informații esențiale pentru realizarea viitoarei tranzacții imobiliare. Ele vă vor ajuta în mod clar delimita proiectul imobiliar. Rolul meu de agent imobiliar în Dordives îmi permite să te însoțesc metodic, la fiecare pas, în funcție de comoditatea ta. Pe termen lung, veți avea toate elementele în posesia dumneavoastră pentru a vă ajuta să efectueze tranzacția imobiliară în transparență completă. Pe de altă parte, statutul meu de agent imobiliar independent vă oferă alte garanții. În primul rând, flexibilitatea mea în gestionarea proiectelor mele și de a face numiri client. Deci, eu pot face cu ușurință eu sunt disponibile pe Dordives și împrejurimile sale și să fie alături de tine în timpul tuturor etapelor de proiect imobiliar. Vânzarea sau cumpărarea de proprietate în Dordives, voi fi fericit să vă sfătuiesc cu privire la toate aspectele practice legate de proiectul dumneavoastră. Nu ezitați să contactați consilierul imobiliar din Dordives
Preț de vânzare mediu
943.470 RON
Anunțuri de vânzare
30
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză, Spaniolă, Portugheză
Specialist imobiliar din regiunea mea, vă sfătuiesc în proiectele imobiliare cu o implicare și un sentiment de serviciu pe care le veți aprecia. Spune-mi despre dorințele tale, voi fi fericit să te însoțesc, să-mi pui toate întrebările tale, voi fi fericit să le răspund. ne vedem curând!
Preț de vânzare mediu
772.858 RON
Anunțuri de vânzare
20
Limbi cunoscute
Franceză
Expertiza mea în domeniul construcțiilor, decorațiunilor și experiența mea în drept fiscal și administrativ sunt bunuri valoroase pe care le-am pus la dispoziție ca parte a proiectelor dumneavoastră de vânzări și achiziții.
Preț de vânzare mediu
777.092 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Bună ziua, numele meu este Willy CAMUS membru al rețelei iad Franța. Sunt consilierul tău imobiliar la OUZOUER-SUR-TRÉZÉE. Este o zonă geografică cu care sunt foarte familiarizat și pe care mă bucur de activitatea mea profesională în calitate de consilier imobiliar independent. Costul, suprafața, tipul de proprietate, cartierele dorite în orașul dumneavoastră de alegere sunt informații care vă vor ajuta să definiți în mod clar proiectul imobiliar. În calitate de consilier imobiliar la OUZOUER-SUR-TRÉZÉE, vă ofer un acompaniament care vă permite să luați cea mai bună decizie cu bună știință atunci când cumpărați sau vindeți proprietatea dumneavoastră. Vă însoțesc zilnic în această căutare pentru un loc atât de important în care să locuiți și vă ofer beneficiul rețelei mele, precum și experiența mea în zona geografică pe care o râvniți. Am, de asemenea, avantajul de a fi un consilier imobiliar independent. Acest lucru îmi permite să am flexibilitate totală în afacerea mea. Prin urmare, mă pot face disponibil pe OUZOUER-SUR-TRÉZÉE și zona înconjurătoare pentru a vă însoți în toate etapele proiectului dumneavoastră imobiliar. Cumpărarea sau vânzarea de proprietăți la OUZOUER-SUR-TRÉZÉE, aș fi bucuros să vă sfătuiesc, de asemenea, cu privire la toate aspectele practice legate de proiectul dumneavoastră. Nu ezitați să apelați la mine, consilierul dumneavoastră imobiliar la OUZOUER-SUR-TRÉZÉE.
Preț de vânzare mediu
565.385 RON
Anunțuri de vânzare
22
Limbi cunoscute
Franceză
Sunt consilier imobiliar în cadrul rețelei IAD, rețeaua lider de agenți din Franța (ca număr de consilieri) și prezentă la nivel internațional (Spania, Portugalia, Germania, Italia, Marea Britanie, Mexic, Statele Unite ...). Primul meu obiectiv este satisfacția oamenilor care au încredere în mine în proiectul lor imobiliar. Statutul meu de consilier imobiliar independent îmi permite să fiu disponibil și gratuit. Astfel, mă adaptez situației tale. Voi fi alături de tine în toate etapele proiectului tău.
Preț de vânzare mediu
1.330.023 RON
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Franceză
Consilier imobiliar din 2020, te însoțesc în toate proiectele tale imobiliare de la finalizare până la finalizare. Va ofer o consultatie personalizata bazata pe ascultare, sfaturi si transparenta pentru a va insoti in cele mai bune conditii.
Preț de vânzare mediu
927.903 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Franceză