9.959 (de) agenți imobiliari în Franţa

Navighează și găsește-ți un agent.
Prin implicarea dumneavoastră în proiectele dumneavoastră de vânzare sau cumpărare imobiliară, vă punem la dispoziție toate cunoștințele și rețeaua noastră de abilități. În plus, ne revendicăm statutul de companie independentă care vă garantează obiectivitate totală și investiții sincere din partea noastră. Echipa noastra de specialisti asteapta cu nerabdare sa va consilieze si sa va insoteasca cu succes in aceasta etapa importanta a vietii. La dispozitia dumneavoastra si in toata simplitatea, impreuna vom colabora pentru a realiza proiectul dumneavoastra imobiliar in pace si in cele mai bune conditii.
Preț de vânzare mediu
8.240.935 RON
Anunțuri de vânzare
3
Limbi cunoscute
Franceză
Aici sunteți înconjurat de cele mai frumoase stațiuni de schi din Alpii de Sud. Serre-Chevalier, Montgenèvre, Puy Saint Vincent, Vars Risoul și, desigur, mecca schiului freeride. La Grave La Meije. Aici muntele este adevărat și natural și este încă ferit de turismul de masă. Copacii noștri sunt larice și au particularitatea de a se înroși toamna. Briançon, cel mai înalt oraș din Europa, 1326 m, este un oraș de 15000 de locuitori, echipat cu o ofertă comercială frumoasă, companii inovatoare, fibră optică și mai ales un patrimoniu clasificat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. În Briançon Ce plăcere să te bucuri de garguiul său, de fortificațiile sale Vauban și de meterezele sale.
Preț de vânzare mediu
2.208.208 RON
Anunțuri de vânzare
13
Limbi cunoscute
Franceză
Un profesionist sincer și uman în domeniul imobiliar preocupat de proprietatea dumneavoastră mai presus de toate? Ea există! M Home este reflectarea a aproape 20 de ani de experiență și pasiune pentru imobiliare! Mă angajez să mă ocup de toate elementele proiectului dvs., de la cele mai administrative la cele mai personale. Am grijă de tot! Va asigur un acompaniament pas cu pas ireprosabil in timpul procesului de vanzare sau cumparare intr-o atmosfera in care relatia umana si profesionalismul sunt esentiale! Imaginea agenției mele! Scopul meu? Tu! Starea ta de bine! Proprietatea pe care îți imaginezi că o achiziționezi necesită muncă? Vrei să obții o nouă privire asupra interiorului tău? Vă ajut să vă proiectați într-un mod concret în noul mediu datorită simulărilor și graficii 3D pe computer. M Acasă, pentru binele tău...
Preț de vânzare mediu
6.809.484 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Franceză
Bună ziua doamnelor și domnilor, Doriți să cumpărați sau să vindeți o proprietate în Paris și împrejurimile sale. Aveți în mod legitim mai multe întrebări cu privire la procedura de urmat. Aș fi bucuros să le răspund și să vă însoțesc pe tot parcursul procesului de căutare sau de vânzare. Estimările mele sunt gratuite și fără obligații. Prioritatea mea este să vă mulțumesc. Ne vedem curând.
Preț de vânzare mediu
2.185.853 RON
Anunțuri de vânzare
5
Limbi cunoscute
Franceză
Expert imobiliar în regiunea pariziană, în special în sectorul Parmain - L'Isle-Adam la 30 km de Paris, și cu mulți ani de experiență, voi fi bucuros să vă însoțesc. Pentru a vă oferi proprietăți excepționale, vă pun la dispoziție know-how-ul meu și rețeaua mea de clienți francezi și internaționali.
Preț de vânzare mediu
921.287 RON
Anunțuri de vânzare
18
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Efectuez estimări gratuite, studiu al VIAGER, pentru vânzarea de case, clădiri, magazine și terenuri ... Estimați la prețul corect să vindeți rapid și la cel mai bun preț!
Preț de vânzare mediu
886.512 RON
Anunțuri de vânzare
29
Limbi cunoscute
Franceză
"Fiecare client este unic, fiecare proprietate are urmele sale. Împreună astăzi și mâine »
Preț de vânzare mediu
12.916.405 RON
Anunțuri de vânzare
27
Limbi cunoscute
Franceză
Bună ziua dragi clienți, Servind clienții mei pentru mai mult de 30 de ani în diferite profesii comerciale, eu sunt mereu în căutarea pentru satisfacția dumneavoastră. Însoțește-te în proiectul tău de viață cu ascultare și empatie pentru a găsi binele viselor tale. Ajutați-vă în procedurile administrative până la semnarea actului autentic. Pune la dispoziția dumneavoastră toate cunoștințele mele profesionale pentru a găsi împreună cuib confortabil, care va umple viața ta. Astept cu nerabdare sa va cunosc pentru a incepe impreuna cea mai frumoasa colaborare. A ta, Virginia
Preț de vânzare mediu
1.713.908 RON
Anunțuri de vânzare
15
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză, Spaniolă
Datorită puterii unei rețele naționale care oferă emisiuni pe mai mult de 50 de site-uri naționale și mai mult de 80 de site-uri internaționale, datorită disponibilității și angajamentului meu de a vă vinde proprietatea sau de a vă face să descoperiți proprietăți care corespund criteriilor dvs. de căutare, credeți-mă, voi depune toate eforturile pentru a vă găsi o soluție cât mai curând posibil.
Preț de vânzare mediu
1.612.067 RON
Anunțuri de vânzare
10
Limbi cunoscute
Franceză
DE CE DAMANI REALTY SERVICE: O companie imobiliară internațională de înaltă atingere, cunoscută pentru cunoștințele sale extinse de piață și devotamentul său de neegalat față de clienți, succesul lui Damani Realty se bazează aproape exclusiv pe recomandări pozitive. Această companie câștigă respectul clienților săi de lucru neobosit în numele lor și oferindu-le întotdeauna sfaturi sincere. Recunoașteți și prețuiți încrederea pe care clienții noștri o acordăm și ne străduim în fiecare zi să le depășim așteptările. am fost un producător de top de top pentru peste 15 ani de experiență în domeniul imobiliar, servicii excelente pentru clienți și un angajament de a lucra din greu, asculta și să urmeze prin intermediul. oferim servicii de calitate pentru a construi relații cu clienții și, mai important, menține aceste relații prin comunicarea în mod eficient DE CE DAMANI REALTY SERVICE: O companie imobiliară internațională la nivel înalt, cunoscută pentru cunoștințele sale extinse de piață și devotamentul de neegalat al clienților, succesul Damani Realty se bazează exclusiv pe referințe pozitive. Această companie câștigă respectul clienților săi de lucru neobosit în numele său și întotdeauna oferindu-le sfaturi sincere. Recunoaștem și prețuim încrederea pe care clienții noștri o acordăm și ne străduim în fiecare zi să le depășim așteptările. am fost un producător de frunte pentru peste 15 ani de experiență imobiliară, servicii excelente pentru clienți și un angajament de a lucra din greu, asculta și livra. Oferim servicii de calitate pentru a construi relații cu clienții și, mai important, menține aceste relații prin comunicarea eficientă.
Preț de vânzare mediu
1.359.579 RON
Anunțuri de vânzare
46
Limbi cunoscute
Spaniolă, Franceză, Italiană