14 agenți imobiliari în Nyon

Navighează și găsește-ți un agent.
După ce am deținut diverse poziții în sectorul imobiliar timp de 10 ani, experiența acumulată îmi permite să vă ofer o viziune globală asupra proiectului dvs., sfătuindu-vă în fiecare etapă a procesului de cumpărare sau vânzare a proprietății dvs. Ajutând pentru a realiza visul tau de a deveni un proprietar sau de vânzare proprietatea dumneavoastră în cele mai bune condiții va fi prioritatea mea. Mai mult decât un job, imobiliarele sunt o pasiune care se transmite din generație în generație în familia mea! Zâmbitoare, caldă și înzestrată cu o relație excelentă, voi fi la dispoziția dumneavoastră și încântată să îmi pun abilitățile la dispoziția dumneavoastră, făcându-vă în același timp să beneficiați de cunoștințele mele despre piață. După ce mi-am petrecut toată copilăria în Gland, cunosc perfect regiunea.
Preț de vânzare mediu
11.398.376 RON
Anunțuri de vânzare
13
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Originară din regiune, Carole Coutaz are o cunoaștere sporită a Coastei, pe care a văzut-o evoluând și transformându-se. Activă în industria imobiliară de treisprezece ani, timp în care a oscilat între activitatea de închiriere, management și vânzări, are cunoștințe teritoriale valoroase pe care le pune în slujba clienților săi. Fie că cumpără o proprietate pe care să trăiască sau să investească la cel mai bun randament, Carole Coutaz știe cum să-i sfătuiască în cel mai bun caz. Cu ajutorul unei rețele profesionale extinse construite de-a lungul anilor, reușește întotdeauna să răspundă așteptărilor clienților săi.
Preț de vânzare mediu
14.751.256 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Château Real Estate Agency a fost fondată în 1995 de Philippe Karst în Nyon și este un brand de Kaphie Sarl. Din 1995, Philippe s-a dedicat exclusiv brokerajului imobiliar în regiunea Arcului Lémanique pentru a beneficia de o cunoaștere precisă a pieței locale și a specificităților sale și, mai presus de toate, de a stăpâni toate etapele unei vânzări imobiliare: estimarea, marketingul, aspectul legislativ și financiar al achiziționării unei proprietăți, consilierea în renovare și construcție etc. Pasionat de imobiliare și de contact uman, de servicii și de etică nu este un cuvânt zadarnic pentru a furniza un site web, ci un mod de viață. Managerul unei echipe de rugby aplică valorile universale ale sportului: integritatea, pasiunea, solidaritatea, disciplina și respectul pentru viața sa profesională și privată. Din 1995, cea mai bună publicitate este făcută de foștii noștri clienți.
Preț de vânzare mediu
12.425.425 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză