26 (de) agenți imobiliari în Nyon

Navighează și găsește-ți un agent.
"Imobiliarele au fost o vocație de la o vârstă fragedă și o pasiune zilnică. Obținerea încrederii unui client este un privilegiu care merită dăruire și angajament total din partea noastră. Fiecare client este unic și ne adaptăm dorințelor și nevoilor sale pentru a-și putea aduce proiectul de viață la succes. »
Preț de vânzare mediu
9.827.865 RON
Anunțuri de vânzare
41
Limbi cunoscute
Franceză
Fie ca vrei sa iti realizezi visul de a deveni proprietar sau sa iti vinzi proprietatea in cele mai bune conditii, eu te voi putea sfatui in cel mai bun caz. Adevărat entuziast al profesiei, o practic cu pasiune și determinare. Favorizând mai ales contactul uman, vă voi însoți în întregul vostru proiect. Născut în Nyon și puternic implicat în orașul meu, cunosc perfect regiunea La Côte. Datorită experienței mele de peste 15 ani în sectorul construcțiilor, am un ochi atunci când vine vorba de determinarea construcțiilor și materialelor de calitate și nu voi rata niciuna dintre investițiile dvs. de câștiguri de capital atunci când studiați valoarea proprietății dvs. Scopul meu? Adaptați-vă nevoilor pentru a garanta un serviciu personalizat.
Preț de vânzare mediu
8.991.089 RON
Anunțuri de vânzare
6
Limbi cunoscute
Franceză
Originară din regiune, Carole Coutaz are o cunoaștere sporită a Coastei, pe care a văzut-o evoluând și transformându-se. Activă în industria imobiliară de treisprezece ani, timp în care a oscilat între activitatea de închiriere, management și vânzări, are cunoștințe teritoriale valoroase pe care le pune în slujba clienților săi. Fie că cumpără o proprietate pe care să trăiască sau să investească la cel mai bun randament, Carole Coutaz știe cum să-i sfătuiască în cel mai bun caz. Cu ajutorul unei rețele profesionale extinse construite de-a lungul anilor, reușește întotdeauna să răspundă așteptărilor clienților săi.
Preț de vânzare mediu
12.433.453 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
Venant du domaine du sport et fort d’une formation commerciale, Yann Batardière jouit d’un large et précieux réseau local ainsi qu’international qu’il n’hésite pas à mettre à profit afin de trouver le bien idéal pour ses clients. Natif de Nyon, il saura dénicher votre perle rare tout en préservant les valeurs de loyauté, honnêteté et professionnalisme qui le caractérisent.
Preț de vânzare mediu
6.373.398 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Engleză, Franceză
Preț de vânzare mediu
6.197.363 RON
Anunțuri de vânzare
22
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză
A fi acasă nu așteaptă. Expertiza noastră pe prestigioasa piață imobiliară din Elveția și valorile noastre care combină know-how-ul și know-how-ul, fac din Weibel & Loeb Real Estate o agenție imobiliară atipică. Abordarea noastră Echipa Weibel & Loeb Real Estate oferă o abordare interconectată a profesiei de broker imobiliar. Toată lumea se apropie de ea cu aceeași energie, investind întotdeauna 100% în relația cu clienții lor. Ce face ca agentia noastra imobiliara sa fie unica? Cunoștințele noastre perfecte despre imobiliare rezidențiale elvețiene de înaltă calitate, combinate cu abordarea noastră globală în ceea ce privește evaluarea unei proprietăți. Toate evidențiate printr-o strategie de marketing inovatoare și un spațiu off-market pentru cele mai excepționale proprietăți. De asemenea, oferim consultanță în domeniul imobiliar rezidențial și în gestionarea averii.
Preț de vânzare mediu
22.863.790 RON
Anunțuri de vânzare
14
Limbi cunoscute
Franceză, Engleză