129 (de) agenți imobiliari în Santa Cruz de Tenerife

Navighează și găsește-ți un agent.
La New Home Tenerife singurul lucru care contează este clientul. Ne angajăm să vă oferim sfaturi personalizate de la început până la sfârșit. Indiferent dacă aveți o idee fixă despre casa de care aveți nevoie sau încă nu v-ați decis, nu vă faceți griji. Noi te vom ajuta!
Preț de vânzare mediu
1.269.014 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză, Portugheză
IDEAL PROPERTY TENERIFE este o agenție imobiliară internațională cu sediul în San Eugenio Bajo, în sudul insulei Tenerife, Insulele Canare. Este specializată în vânzarea de proprietăți de lux și are un portofoliu excelent de vile, apartamente, parcele și dezvoltări noi de înaltă calitate. În plus, colaborează cu arhitecți și designeri de top pentru a ajuta clienții să proiecteze și să construiască proprietăți personalizate. Compania se mândrește cu faptul că oferă acces la unele dintre cele mai frumoase proprietăți din Tenerife și excelează la servicii profesionale și personalizate. Atunci când cumpărați o proprietate în Tenerife, asigurați-vă că luați legătura cu Ideal Property Tenerife pentru sfaturi prietenoase și fiabile și o tranzacție lină de la început până la sfârșit.
Preț de vânzare mediu
3.573.144 RON
Anunțuri de vânzare
73
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Poloneză, Slovacă
Elba Invest Inmobiliaria oferă vânzarea de second-hand, embargo și, de asemenea, proprietăți nou construite în Tenerife. Consilierii noștri vor găsi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Elba Invest oferă, de asemenea, un serviciu eficient post-vânzare, vom gestiona vânzarea de la început până la semnătura scris, avem grijă de tot. Dacă doriți să vă vindeți proprietatea, vă vom evalua apartamentul gratuit, luând în considerare factorii tehnici, comparativi și de piață, pentru a-l vinde în cele mai bune condiții. Dacă doriți să cumpărați agenții noștri financiari experți va căuta cel mai bun credit ipotecar de pe piață pentru profilul tau. De asemenea, procesăm și gestionăm certificatele de locuire, certificatele energetice și inspecțiile tehnice ale clădirilor.
Preț de vânzare mediu
2.549.847 RON
Anunțuri de vânzare
56
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Letonă, Română, Rusă
Suntem o agenție imobiliară 100% canariană.
Preț de vânzare mediu
1.356.103 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană
Tot ceea ce facem - Sfaturi complete - Evaluarea bunurilor imobiliare - Fotografii și videoclipuri profesionale - Randare - Acasă Staging - Publicăm pe cele mai bune portaluri - Publicăm pe ecran LED (1,5 milioane de vizualizări lunare) - Informații periodice privind gestionarea - Consultanță juridică și financiară Lasă-ne pe noi să ne ocupăm de TOT! Tratamentul nostru exclusiv, personalizat și de calitate ne definește.
Preț de vânzare mediu
527.512 RON
Anunțuri de vânzare
20
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
Născut în Puerto de la Cruz și crescut în La Orotava, eu locuiesc în prezent în Santa Cruz de Tenerife. Tehnician superior în dezvoltarea și aplicarea proiectelor de construcții. Instruit ca consultant imobiliar până în secolul 21. Integrat și dedicat, cea mai mare satisfacție a mea este de a ajuta întotdeauna clienții mei cu profesionalism mare și de calitate. Sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă sfătui cu achiziționarea, vânzarea sau închirierea proprietății dumneavoastră și pentru a obține cele mai bune rezultate.
Preț de vânzare mediu
1.045.070 RON
Anunțuri de vânzare
9
Limbi cunoscute
Spaniolă, Engleză
GS Services este o companie care oferă servicii pentru investiții, construcții și vânzare de bunuri imobiliare. Misiunea noastră este de a oferi toate instrumentele necesare pentru a vă realiza proiectele de construcție și renovare, de la proiectarea și obținerea licențelor până la întreținerea proprietăților imobiliare: electricitate, instalații sanitare, piscine și grădini. Suntem specializati in constructii noi si vile de lux. Descoperiți portofoliul nostru de proprietăți disponibile pentru vânzare și de închiriat.
Preț de vânzare mediu
4.329.576 RON
Anunțuri de vânzare
244
Limbi cunoscute
Spaniolă, Germană, Engleză, Franceză, Italiană, Lituaniană, Română, Rusă