Dezvoltare nouă

ORIZON la Quinta da Trindade

Seixal
Apartamente pentru de vânzare • referință: ORIZON
Preț la cerere
Dezvoltarea ORIZON, în Quinta da Trindade, Seixal este un condominiu privat, cu o piscină comună panoramică pe acoperiș, de unde vă puteți pierde în priveliștile asupra Lisabonei, Tagusul care înconjoară peninsula Seixal, podul 25 de Abril și Cristo Rei.
Apartamentele, de la T1 la T3 cu terasă cu acces privat în Duplex pe acoperiș, au camere mari și luminoase, cu ferestre care se deschid spre balcon și spațiul exterior mult dorit.
Bucătăriile sunt complet echipate cu electrocasnice de ultimă generație; Aerul condiționat reversibil, izolarea termică și acustică și apa menajeră sunt încălzite cu panouri solare termice, asigurând performanțe energetice ridicate în toate apartamentele.
Toate apartamentele au depozitare la subsol și parcare cu energie electrică pentru vehicule.
Spațiu comun amenajat în aer liber, sală de gimnastică și concierge.
A trăi în Orizon înseamnă a fi aproape de Lisabona pentru a lucra și a vă bucura de multiplele sale programe culturale și pentru a fi suficient de departe pentru a vă bucura de calm, bunăstare, apropierea de plaje și activități de agrement, toate la cele mai accesibile prețuri.
Clasa energetică: A

ORIZON se află în Quinta da Trindade, în Seixal (zona Lisabona), este o comună privată, cu o terasă și o piscină panoramică pe copertă. De acolo, este posibil să aveți vedere la Lisabona, râul Tagus care înconjoară golful Seixal, Podul și Regele Hristos.
Apartamentele, de la 1 la 4 camere duplex cu terasa pe acoperis, dispun de camere spatioase si luminoase, cu ferestre cu deschidere larga spre balcon si mult doritul spatiu exterior.
Bucătăriile complet utilate, cu electrocasnice de top, aer condiționat reversibil, izolație termică și acustică și apă menajeră încălzită cu panouri solare, garantează o performanță energetică ridicată tuturor apartamentelor.
Toate apartamentele au magazie și parcare subterană cu prize pentru vehicule electrice.
Reședința are, de asemenea, un spațiu comun amenajat în aer liber, o sală de gimnastică și un concierge.
A trăi în Orizon înseamnă a fi aproape de Lisabona pentru a lucra și a profita de multiplele sale programe culturale și pentru a fi suficient de departe pentru a vă bucura de pace, bunăstare, apropierea de plaje și activități de agrement.
Clasa energetică: A
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Aer condiționat
Centru de fitness
Dulapuri de depozitare
Parcare
Piscină
Piscină în aer liber

Seixal

Plajă
Panoramică vedere la monument
Panoramică vedere la oraș
Panoramică vedere la port

Ești interesat?

Trimite o cerere de informații pentru a solicita o întâlnire sau pentru a pune orice întrebare.