Dezvoltare nouă

PISCINĂ PANORAMICĂ FARO

São Pedro
Apartamente pentru de vânzare • referință: faro-panoramic-pool
Preț la cerere
PANORAMIC POOL FARO apartamente excelente cu 1 până la 3 dormitoare și duplexuri, cu acces la piscine și zone de agrement.
Cu expuneri solare de invidiat, apartamentele cu spații optimizate dispun de livinguri mari cu bucătării integrate complet utilate, dormitoare cu dulapuri și balcoane și/sau terase.
Eficiența energetică datorită, printre altele, fațadei ventilate, aerului condiționat reversibil (cald și rece), pompei de căldură individuale pentru încălzirea apei, parcărilor cu prize pentru mașinile electrice fac posibilă raționalizarea costurilor fără a sacrifica confortul.
Fracțiunile penthouse au terase private mari cu pergolă, jacuzzi, grătar și blat de lucru cu chiuvetă în aer liber.
Cu acces la spațiile comune ale Panoramic Pool Faro Flats, rezidenții au acces la o piscină infinită cu vedere la 180 ° asupra orașului, Ria Formosa și a peisajului rural, o piscină pentru copii, zone de agrement și terasă la soare, precum și o cameră de zi și o sală de gimnastică.
Situat în zona de expansiune a orașului Faro, aproape de spitale și clinici private, cele două campusuri universitare și centrul comercial Fórum Algarve; la doar 6 minute de aeroport, centrul istoric al orașului, portul de agrement, plajele, rezervația naturală, stația de autobuz și gara, precum și principalele accese rutiere din Algarve.
Posibilitatea de a alege finisaje în intervalul propus până la finalizarea structurii.
PANORAMIC POOL FARO este o investiție sigură, pentru agrement sau locuințe proprii, contactați-ne pentru a vă asigura apartamentul!
Clasa energetică: A

PANORAMIC POOL FARO, apartamente fantastice cu 1 până la 3 dormitoare și duplexuri, cu acces la piscine și zone de agrement.
Cu expunere la soare de invidiat, apartamentele, cu spațiu optimizat, au camere de zi mari cu bucătării complet utilate, dormitoare cu dulapuri și balcoane și / sau terase.
Eficiența energetică A, datorită, printre altele, fațadei ventilate, aerului condiționat reversibil (cald și rece), pompelor de căldură individuale pentru încălzirea apei, parcărilor cu prize pentru vehiculele electrice vă permite să raționalizați costurile fără a renunța la confort.
Fracțiunile penthouse au terase private mari cu pergolă, jacuzzi, grătar și bancă cu chiuvetă în aer liber.
Cu acces la fostele zone comune PANORAMIC POOL FARO FLATS, rezidenții au la dispoziție o piscină infinită cu vedere la 180 ° asupra orașului, Ria Formosa și a peisajului rural, o piscină pentru copii, zone de agrement și plajă, precum și camera de co-living și sala de gimnastică.
Situat în zona de expansiune a orașului Faro, lângă spitale și clinici private, cei doi poli universitari și centrul comercial Forum Algarve; la doar 6 minute de aeroport, centrul istoric al orașului, portul de agrement, plajele, rezervația naturală, terminalul de autobuze și gara, precum și principalele accese rutiere din Algarve.
Puteți alege finisarea în intervalul propus până la finalizarea structurii.
PANORAMIC POOL FARO este o investiție sigură pentru petrecerea timpului liber sau reședința dumneavoastră. Vă rugăm să ne contactați pentru a vă garanta apartamentul!
Clasa energetică: A
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare
Piscină
Piscină în aer liber

São Pedro

Aeroport
Clinică de spital
Magazine
Plajă
Transport public
Panoramică vedere la la țară
Panoramică vedere la oraș

Ești interesat?

Trimite o cerere de informații pentru a solicita o întâlnire sau pentru a pune orice întrebare.