987 (de) agenți imobiliari în Districtul Braga

Navighează și găsește-ți un agent.
Numele meu este Jorge Leitão, vreau să ajut oamenii să găsească proprietatea viselor lor. Avem o bază semnificativă de clienți și cunoștințe extinse pentru a vă sfătui. Avem în gama noastră de opțiuni, apartamente, magazine, vile, terenuri etc. Sunt o persoană simplă și ușor de comunicat. Vreau ca un client să devină prieten. Sunt organizată și îmi place să mă țin de programe.
Preț de vânzare mediu
646.853 RON
Anunțuri de vânzare
7
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă
Născut la Braga în mai 1984, am crescut în Amares, înconjurat de familie și prieteni. De la o vârstă fragedă, sentimentul de interhelp este puternic, așa că atunci când a apărut oportunitatea și provocarea de a lucra ca consultant imobiliar, am îmbrățișat cu încredere oportunitatea. Astăzi, făcând ca încrederea și simțul datoriei să-mi îndeplinească obiectivele, îmi ajut clienții să aibă cea mai bună experiență posibilă atunci când intră în contact cu sectorul imobiliar. Sper să vă pot ajuta în această etapă a vieții voastre. Ioan Azevedo.
Preț de vânzare mediu
1.169.311 RON
Anunțuri de vânzare
1
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză
Numele meu este Sandra Soares și sunt consultant imobiliar independent la IAD Portugalia. Domeniul meu principal de activitate este Esposende, Marinhas și Gandra, un domeniu pe care îl cunosc foarte bine și în care mă simt perfect confortabil. Am făcut parte din IAD Franța unde am făcut multe familii fericite ajutându-le să-și găsească sau să-și vândă casa. Doriți să cumpărați sau să închiriați o proprietate și încă nu ați găsit ceea ce căutați? Pe această pagină veți găsi portofoliul meu imobiliar. Voi fi fericit să vă însoțesc într-o vizită. Dacă nu găsiți ceea ce doriți aici, sunt complet disponibil pentru a vă ajuta în această fază foarte importantă a vieții voastre. Dacă intenționați să vă vindeți casa, vă pot ajuta, de asemenea, oferindu-vă o estimare a valorii și făcând publicitate proprietății pe mai mult de 200 de portaluri imobiliare din întreaga lume gratuit. IAD este o companie de brokeraj imobiliar care nu are magazine fizice, ceea ce îmi permite să vă cunosc și să vă ofer cele mai bune servicii oriunde v-ați afla, bazate pe profesionalism și transparență. În calitate de consultant imobiliar independent, am autonomia de a-mi gestiona programele și de a-mi negocia comisionul cu dvs., garantându-vă o urmărire personalizată în toate etapele procesului și un serviciu de calitate la cel mai bun preț. Contactati-ma!
Preț de vânzare mediu
299.543 RON
Anunțuri de vânzare
42
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Franceză
Numele meu este Oscar Mendes și eu sunt un consultant imobiliar Predimed. M-am pus la dispoziția dumneavoastră. Insotesc clientul pe tot parcursul procesului de achizitie si de finantare cu cea mai buna propunere de "Credit aprobat in 48 de ore"!!
Preț de vânzare mediu
1.020.037 RON
Anunțuri de vânzare
7
Limbi cunoscute
Portugheză, Spaniolă
Când te gândești să începi o afacere imobiliară, sprijinul unei agenții cu experiență și profesionalism Este cu siguranta un atu! Unele dintre avantajele semnificative: - Vizibilitatea si notorietatea unei proprietati promovate pe o platforma imobiliara, creste probabilitatea de afaceri; - Evaluarea profesionala a unei proprietati este intotdeauna mai echitabila pentru ambele parti; - Clasificarea si selectia potentialelor parti interesate, evitarea vizitelor si a timpului pierdut; - Hârtiile și toată birocrația procesului nu vor fi un motiv de îngrijorare. Lucrăm cu specialiștii Golden Visa! Contactați echipa Clouds House și finalizați tranzacția perfectă. Vorbim: Engleză Rusă Turcă Portugheză Italiană Franceză Suntem aici pentru tine! Suntem specialiști în Porto, dar lucrăm în Braga, Lisabona și Algarve! Lucrez într-un sistem de parteneriat și respectăm regulile. Vă mulțumesc pentru atenție și disponibile pentru orice întrebări.
Preț de vânzare mediu
2.985.474 RON
Anunțuri de vânzare
7
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană
Scopul meu este de a vă însoți în procesul de cumpărare, vânzare, închiriere sau încălcare a furnizării unui serviciu complet, necomplicat, competitiv, folosind cele mai bune și mai complete instrumente online
Preț de vânzare mediu
1.119.553 RON
Anunțuri de vânzare
4
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză
Numele meu este Manuel SILVA, sunt consultant imobiliar independent al IAD Portugalia. Principalul meu domeniu de activitate este BRAGA și VIANA DO CASTELO - PORTUGALIA, un domeniu pe care îl cunosc foarte bine și în care mă simt perfect în largul meu. Doriți să cumpărați sau să închiriați o proprietate și încă nu ați găsit ceea ce căutați? Pe această pagină veți găsi portofoliul meu imobiliar. Aș fi fericit să vi se alăture într-o vizită. Dacă nu puteți găsi ceea ce vrei aici, eu sunt complet disponibile pentru a vă ajuta în această etapă foarte importantă din viața ta. Dacă intenționați să vă vindeți casa, vă pot ajuta, de asemenea, oferindu-vă o valoare estimată și publicizând proprietatea pe mai mult de 200 de portaluri de proprietate din întreaga lume gratuit. iad este o companie de mediere imobiliară care nu are magazine fizice, ceea ce îmi permite să vă cunosc și să vă ofer cele mai bune servicii oriunde v-ați afla, bazate pe profesionalism și transparență. În calitate de consultant imobiliar independent, am autonomia de a-mi gestiona programele și de a negocia cu dumneavoastră comisionul meu, asigurându-vă un follow-up personalizat în toate etapele procesului și un serviciu de calitate la cel mai bun preț. Contactati-ma!
Preț de vânzare mediu
752.588 RON
Anunțuri de vânzare
16
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză
Sunt António Gomes, lucrez în domeniul imobiliar din 2009. Îi ajut pe oameni să-și vândă proprietățile sau să cumpere.
Preț de vânzare mediu
2.960.595 RON
Anunțuri de vânzare
30
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză
Sunt aici pentru a vă ajuta să vă găsiți casa de vis.
Preț de vânzare mediu
3.433.295 RON
Anunțuri de vânzare
7
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă