9.995 (de) agenți imobiliari în Portugalia

Navighează și găsește-ți un agent.
Bună ziua, Sunt Gina Gomes și fac parte din Imobiliária Predimed Portugal, îmi exercit activitatea în Regiunea Autonomă Madeira și sunt disponibil să vă ajut în orice este necesar, în vânzarea / cumpărarea proprietății dvs., cu cel mai mare profesionalism. Ajut la promovarea și chiar instruirea, a tuturor procedurilor administrative inerente construcției / promovării imobiliare, și anume solicitările de informații prealabile, comunicările prealabile, licențierea, evidențierile etc. Contați pe mine!
Preț de vânzare mediu
2.736.991 RON
Anunțuri de vânzare
43
Limbi cunoscute
Portugheză
Consultant imobiliar care lucrează pe piață din 2015. Cumpărați, vindeți sau închiriați luați legătura, voi fi bucuros să vă ajut.
Preț de vânzare mediu
763.869 RON
Anunțuri de vânzare
30
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză
Numele meu este Sónia Gonçalves și sunt consultant imobiliar asociat cu eXp Portugal pe insula Madeira. Am o diplomă în Relații Publice și Comunicare în Afaceri de la Escola Superior de Comunicação Social de Lisboa. Am lucrat la Biroul Bancar timp de 19 ani și, așa mi-au plăcut întotdeauna provocările și ieșirea din zona mea de confort, în 2021 am decis să vin la imobiliare în calitate de consultant. Pentru mine, a fost relativ ușor, datorită contactelor mele, experienței de customer service, formării mele în Comunicare în Afaceri și, de asemenea, datorită experienței mele extinse în domeniul finanțării pe care am dobândit-o de-a lungul carierei mele bancare. De asemenea, mi-am construit casa de vis și am ajuns să cunosc multe detalii importante în construcția de case și proiecte. Ceea ce mă atrage cel mai mult în această profesie, este de a găsi casa de vis, sau de afaceri dorit ca o investiție de către clienții mei. Fă ca visul să devină realitate! Pentru clienții mei care doresc să vândă, scopul meu este să vând întotdeauna cât mai repede posibil, la cel mai bun preț. Din acest motiv, încerc întotdeauna să am în portofoliu mai multe tipuri de proprietăți, cu caracteristici foarte diferite, dar în care mai presus de toate simt că are un potențial bun pe piață și face un serviciu bun clienților mei. Când lucrez cu clienți care doresc să-și vândă proprietățile, criteriul meu este întotdeauna o relație puternică de încredere între cei doi, care începe cu un contract, astfel încât ambii să poată lucra împreună pentru a obține cea mai bună afacere posibilă. Întotdeauna încerc să nu am un număr foarte mare de proprietăți, astfel încât să pot avea apropierea de proprietarii care este întotdeauna atât de dorită în acest tip de afacere. Cu marea majoritate a clienților mei, am ajuns să fim prieteni și confidenti, chiar și după sfârșitul procesului. Dacă doriți să vindeți sau să cumpărați proprietăți și doriți să faceți acest lucru cu un expert în domeniu, vă rugăm să mă contactați. Voi face procesul simplu și convenabil. Sónia Gonçalves, eXp Portugalia, zona Insulei Madeira, Consultant imobiliar
Preț de vânzare mediu
2.314.002 RON
Anunțuri de vânzare
130
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă, Franceză
Bună ziua Am WhatsApp și Telegram: +351 - 920166477 Sunt portugheză. vorbeşti engleză. Hablo Espanol. Recunoscător. Vă mulțumesc. Un saludo.
Preț de vânzare mediu
273.699 RON
Anunțuri de vânzare
218
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă
Sunt consultantul cu cea mai mare cifra de afaceri in cadrul agentiei Remax Prestige, agentia nr. 1 din Europa. Însoțesc clienții naționali și internaționali în cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare în Lisabona, Cascais și Algarve. Sunt specialist pe piața de lux din Portugalia. Fond: Am o diplomă în drept. Am un master în drept și management și multă experiență în domeniul comercial în companii multinaționale precum Deloitte și KPMG.
Preț de vânzare mediu
3.744.702 RON
Anunțuri de vânzare
35
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Spaniolă
Ma numesc Thibault LASSALE si sunt consultant imobiliar independent din iad Portugalia. Domeniul meu principal de activitate este São Vicente, un domeniu pe care îl cunosc foarte bine și în care mă simt perfect confortabil. Doriți să cumpărați sau să închiriați o proprietate și încă nu ați găsit ceea ce căutați? Pe această pagină veți găsi portofoliul meu imobiliar. Aș fi fericit să vi se alăture într-o vizită. Dacă nu puteți găsi ceea ce vrei aici, eu sunt complet disponibile pentru a vă ajuta în această etapă foarte importantă a vieții tale. Dacă intenționați să vă vindeți casa, vă pot ajuta, de asemenea, oferindu-vă o valoare estimată și publicând proprietatea dumneavoastră pe mai mult de 200 de portaluri de proprietate din întreaga lume gratuit. iad este o companie de mediere imobiliară care nu are magazine fizice, ceea ce îmi permite să vă cunosc și să vă ofer cele mai bune servicii oriunde v-ați afla, bazate pe profesionalism și transparență. În calitate de consultant imobiliar independent, am autonomia de a-mi gestiona programele și de a negocia cu dumneavoastră comisionul meu, asigurându-vă o monitorizare personalizată în toate etapele procesului și un serviciu de calitate la cel mai bun preț. Contactati-ma!
Preț de vânzare mediu
2.985.809 RON
Anunțuri de vânzare
35
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Franceză
Îmi însoțesc clienții pe tot parcursul procesului de tranzacție imobiliară, fie în vânzarea proprietății dvs., fie în căutarea proprietății dvs.
Preț de vânzare mediu
3.545.648 RON
Anunțuri de vânzare
13
Limbi cunoscute
Portugheză, Spaniolă, Franceză
Consultant imobiliar în Azore timp de 15 ani
Preț de vânzare mediu
1.273.945 RON
Anunțuri de vânzare
63
Limbi cunoscute
Portugheză, Germană, Engleză, Spaniolă, Franceză, Italiană
Vreau să fiu un intermediar util și eficient pentru persoanele care mă contactează și au încredere în mine, punând interesele lor pe primul loc, fie că sunt cumpărători sau vânzători ai unei proprietăți. Pentru caracter și experiența personală, eu sunt un constructor și întotdeauna de lucru pentru a crește relațiile pe care le am cu oamenii.
Preț de vânzare mediu
2.139.830 RON
Anunțuri de vânzare
41
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Franceză
Ne însoțim clienții în achiziționarea de bunuri imobiliare de ultimă generație. Suntem parteneri exclusivi ai unui mare promotor francez care construiește Luxury Residences.
Preț de vânzare mediu
2.886.282 RON
Anunțuri de vânzare
8
Limbi cunoscute
Portugheză, Engleză, Franceză