Eleganță atemporal

Lutry, Rte des Monts-de-Lavaux
Apartament • 5.5 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • 176 m² • referință: 2017
9.540.568 RON
Vilă modernă spațioasă, luminoasă, cu vedere panoramică. Această proprietate elegantă este distribuită ideal pe două niveluri în jurul unei grădini interioare, aducând lumină în toate spațiile de locuit.

Accesul se face printr-o curte privată, holul de intrare cu cameră de garduri duce la o sală de mese mare și la o bucătărie deschisă complet utilată. Terasa centrală de 28 m² permite îmbinarea spațiilor interioare și exterioare. Ferestrele mari cu geam triplu oferă livingului de 37 m² o vedere panoramică a lacului Geneva.

Scările interioare duc la o toaletă separată și la o încăpere utilitară cu mașină de spălat privată și uscător de rufe, precum și la un sistem individual de ventilație cu flux dublu. Acest nivel are un spațiu util mare care ar putea fi transformat într-o sală de gimnastică sau pentru depozitare suplimentară.

Zona de noapte include trei dormitoare, dintre care unul este o suită mare cu un dressing montat și o sală de duș magnifică cu cadă, toaletă și cabină de duș.

Această proprietate beneficiază, de asemenea, de o pivniță și două locuri de parcare acoperite, cu o zonă de depozitare.

Spații

Camere5.5
Dormitoare3
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi176 m²
Facilități extras de IA.
Grădină
Parcare

Rte des Monts-de-Lavaux, Lutry

Magazine
Vedere la lac
Vedere la munte
TipApartament
Anul construirii2015