Apartamente cu vedere la mare în Finistrat Alicante

Alicante
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 3 baie. • 378 m² • 1st etaj • referință: ALC-00498-22866
2.688.514 RON
Apartamente elegante într-un complex cu piscină în Finestrat Alicante

Apartamentele sunt situate în Vinstraat Alicante. Această regiune este cunoscută pentru plajele sale magnifice, climatul relaxat pe tot parcursul anului și bucătăria mediteraneană. Finnistrat are o locație de invidiat în apropierea orașului Benidorm.

Apartamente de vânzare în Finistrat, Alicante sunt la doar cinci minute de mers cu mașina de plaje, supermarketuri, centre comerciale, școli și centru medical. Oportunitățile de agrement din Benidorm sunt la o distanță similară. La Aeroportul Alicante se poate ajunge în 40 de minute pe autostrada AP-7.

Apartamentele sunt situate într-un complex privat și au facilități precum grădini, zone de parcare interioare, o sală de gimnastică bine echipată și un loc de joacă. Există o parcare privată și o zonă de depozitare pentru fiecare apartament.

Apartamentele de vanzare in Finistrat au terase mari special amenajate pentru un timp placut. Unitățile de la parter și penthouse sunt formate din două etaje, un etaj conținând o grădină mare sau o terasă spațioasă la soare. Interioarele arată luminoase și spațioase. Apartamentele au living confortabil, zone de luat masa și bucătării în plan deschis.


ALC-00498

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi3
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi378 m²
Total441 m²
Aer condiționat
Balcon
Lift
Piscină
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grădină
Parcare

Alicante

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2025
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date