conac 1300sq.m pe mare, într-una din zonele de elită din Atena, Vila este în limita 28000 mp. complot

Lagonissi
Conac • 17 cameră(e) • 10 pat. • 10 baie. • 1300 m² • Cu un singur etaj • referință: 1572
169.155.007 RON

Într-una dintre cele mai căutate și excepționale zone, lângă Atena se află această proprietate unică, pe un teren de 26 de acri, proprietatea este situată pe plaja cu vedere la mare. De la intrarea principală călătoriți pe o cale pitorească de 250 de metri prin 300 de măslini care duce la casa de 1.180 de metri pătrați. Este construita pe 3 nivele, 2 partere si un etaj, urmand dealul. Casa este formată din 6 dormitoare cu baie privată, inclusiv suita principală de la etaj, cu vederi uimitoare și fiecare cu propriul balcon mare. La etajul principal se află sala de recepție foarte primitoare, care duce la salonul mare și sala de mese, care se termină în bibliotecă. Bucătăria principală este, de asemenea, la acest nivel, la fel ca și salonul principal imens și sala de mese, precum și barul, biroul și toaleta pentru oaspeți.
La parterul inferior, care este accesat prin casa principală, există o pensiune complet autonomă, cu bucătărie proprie, sală mare de biliard / lounge și 3 dormitoare frumoase, fiecare cu baie proprie și ușă care duce la terasa cu vedere la mare. La acest etaj există, de asemenea, o sală de gimnastică / birou, cameră de utilitate cu ușă de securitate, 2 camere single pentru personal cu băi proprii și sala motoarelor. Există, de asemenea, un alt apartament pentru personal lângă terasă, format dintr-un pat dublu, bucătărie și baie cu intrare separată.
Există o terasă mare cu vedere la piscina în aer liber și la curtea imensă de 350 de metri pătrați. Vedere la mare, grădină în jurul casei.
La nivelul mării, există o poartă care duce direct la plajă și taverne și, de asemenea, la un lac. Există, de asemenea, parcare pentru trei mașini, plus un garaj mic,
Există un sistem de securitate de ultimă generație, cu camere instalate în întreaga vilă și un generator în caz de întreruperi de curent.
Proprietatea se află la 20 de minute de aeroportul El. Venizelos, la 10 minute de Attiki Odos și la 30 de minute de centrul Atenei.

fotografierea nu este permisă

Spații

Camere17
Dormitoare10
Băi10

Suprafețe

Cameră de zi1300 m²
Lot de teren28888 m²
Aer condiționat
Alarmă
Antenă satelit
Cadă cu hidromasaj
Centru de fitness
Grădină
Grătar
Internet
Mașină de spălat
Parcare
Piscină
Piscină în aer liber
Pivniță de vinuri
Sală de mese
Tenis
Facilități extras de IA.
Balcon
Garaj
Terasă

Lagonissi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la grădină
Panoramică vedere la mare
TipCasă
StareStare excelentă
RangLux extravagant
Anul construirii2000
Tip construcțieBeton
MediuCalm, Țară
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date
IDluxury villa see