LES MARÉCOTTES - APARTAMENT FRUMOS CU 3 CAMERE ÎNTR-O REȘEDINȚĂ DE LUX

Val-d'Illiez
Cabană • 4.5 cameră(e) • 3 pat. • 3 baie. • 126 m² • referință: 1591170
4.312.623 RON
EXCLUSIVITATE SCHMIDT IMMOBILIER
VÂNZAREA CĂTRE STRĂINI CA REȘEDINȚĂ SECUNDARĂ AUTORIZATĂ

Situat într-o zonă liniștită, în inima fermecătorului sat Les Marécottes, acest apartament confortabil și luminos cu 3 dormitoare oferă un mediu de viață ideal, aproape de toate facilitățile comunei Salvan, cum ar fi numeroasele magazine mici, banca, gara, precum și școlile. Cu un balcon spațios orientat spre sud-est, acest apartament oferă vedere directă la munții din jur.

Această proprietate este situată ideal la 500 de metri de zona de schi Les Marécottes, care se bucură de o situație privilegiată, cu stratul său de zăpadă naturală 100%, precum și panorama sa spectaculoasă asupra Alpilor și Mont-Blancului. Iubitorii de natură vor fi încântați de acest cadru excepțional, care oferă, de asemenea, multe plimbări. Gara Les Marécottes este la 1 minut de mers cu mașina și la mai puțin de 5 minute de mers pe jos și face legătura cu gara Martigny în 20 de minute. Se află pe ruta căii ferate turistice Mont-Blanc Express între Martigny și Chamonix-Mont-Blanc. În ceea ce privește rețeaua rutieră, autostrada A9 este accesibilă în Martigny în 15 minute cu mașina.

La etajul 2 al unei reședințe de lux dotate cu lift, această proprietate are un living mare și luminos care include bucătăria, zona de luat masa și livingul cu șemineu care oferă acces la un balcon generos pe colț. De asemenea, oferă o intrare cu depozitare integrată, trei dormitoare, dintre care unul cu acces la balconul mare și unul cu acces la un balcon mai mic, o baie cu cadă și o a doua baie cu duș, mașină de spălat și uscător.

O pivniță privată, un dulap pentru echipament de schi, precum și un loc de parcare interior în garajul colectiv pentru 30'000 CHF (în plus față de prețul de vânzare, cumpărarea obligatorie) completează această proprietate.

O spălătorie comună este, de asemenea, disponibilă pentru coproprietari.

Un apartament foarte frumos de descoperit absolut

Spații

Camere4.5
Etaje3
Dormitoare3
Băi3

Suprafețe

Cameră de zi126 m²
Total704 m²
Facilități extras de IA.
Balcon
Garaj
Grădină
Grătar
Parcare
Terasă

Val-d'Illiez

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vedere la munte
Vedere sat
TipCasă
Anul construirii1980
Anul renovării2010