Apartament cu un dormitor de vânzare într-o locație pe malul mării în Eskile, Cipru

Northern Cyprus
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 58 m² • 1st etaj • referință: ECN-00435-36108
1.054.028 RON
Apartament mobilat de vânzare într-un complex pe malul apei în Eskile, Cipru de Nord

Insula Cipru este a treia insulă ca mărime din Marea Mediterană. Zona Eskile este situată pe coasta de est a insulei. Complexele avansate înalte și complexele de vacanță cu etaje mici sunt adesea situate în cartierul de investiții, care a fost, de asemenea, subiectul revistei Forbes. Zona, care este preferată în special de investitorii străini, are multe puncte de nevoi zilnice, cum ar fi centre de divertisment în aer liber, plaje, parcuri naturale, cazinouri, hoteluri, spitale, restaurante și cafenele.

Apartamentul de vânzare în Ciprul de Nord este situat într-un complex de pe malul mării. Apartamentele de vânzare în Cipru sunt la 50 m de Karpaz Main Road, 2 km de Bogaz Marina, 7 km de centrul orașului Eskile, 8 km de Golful McKenzie, 9 km de Pera Mackenzie Beach Club, 20 km de centrul orașului Famagusta, 60 km de Aeroportul Ercan, Aeroportul Internațional Larnaca la 80 km distanță

Complexul în care se află apartamentul de vânzare are o zonă special amenajată. Există o poartă de securitate la intrarea în complex care funcționează non-stop, șapte zile pe săptămână. Complexul are multe caracteristici, cum ar fi biroul de închiriere și gestionare a chiriașilor, recepția, cafeneaua, restaurantul, piscinele în aer liber, plaja privată, sala de gimnastică, zonele de evenimente în aer liber, sauna, spa, baia turcească. Există o zonă de parcare dedicată pentru fiecare apartament. Apartamentele de vânzare sunt de tip dormitor și o bucătărie deschisă. Camerele sunt dotate cu aer condiționat. Apartamentul, care s-a vândut complet mobilat, are acces la terasa de pe acoperiș de la balcon. Există, de asemenea, un balcon în camera de zi. Apartamentul de vânzare are, de asemenea, caracteristici de îmbunătățire a confortului, cum ar fi infrastructura sistemului central de satelit și infrastructura de internet.


ECN-00435

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi58 m²
Total110 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Mobilat
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Internet

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2013