Apartament aproape de facilitățile sociale din Alanya Tosmur

Tosmur Mahallesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 75 m² • referință: AYT-04209-36096
681.754 RON
Apartament de vânzare în complexul de pe malul mării cu piscină în Alanya Tosmur

În fiecare an, găzduiește mii de turiști interni și străini, cu sezonul său lung de vară, marea albastră adâncă, kilometri de plaje care se învecinează cu Marea Mediterană și centre de divertisment. Apartamentul de vânzare este situat în Tosmur, una dintre zonele populare din Alanya. Tosmore, care conține clădiri naturale turistice, cum ar fi Dim Stream, este o zonă preferată pentru investitorii imobiliari care doresc să dețină o casă cu reședințele sale de lux, aproape de toate facilitățile sociale și împletite cu natura.

Apartamentul de vânzare în Alanya, Tosmur este situat chiar pe plajă, precum și la câțiva pași de toate nevoile sociale. Se află la 1,44 km de spital, la 2,1 km de centrul comercial, la 3 km de Demchay, la 5 km de centrul orașului și la 34 km de Aeroportul Gazipasa.

Apartamentul de vânzare în zona Tosmur este situat într-un complex cu piscină și grădină comună. Complexul este format din 4 blocuri. Apartament; va fi livrat cumpărătorilor cu un sistem central prin satelit, dulapuri de bucătărie, aer condiționat și mobilier.


AYT-04209

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi75 m²
Total80 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Mobilat
Piscină

Tosmur Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2000