Pe înălțimile Le Locle, cabană frumoasă renovată cu 2,5 camere într-un paradis de pace (condiție de vânzare până în 2035)

Le Locle
Cabană • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • al 2-lea etaj
1.116.805 RON

Situat pe înălțimile orașului Le Locle (Les Jean d'Hotaux), această cabană fermecătoare de 2,5 camere pe un teren de 249 m2, cuprinde:

– 1 dormitor frumos
– 1 living mare / bucătărie utilată cu acces la verandă / terasă la est
– 1 baie cu duș, toaletă, chiuvetă și bufet de depozitare
– 1 subsol cu 1 camera spatioasa folosita in prezent ca birou si acces spre exterior spre nord, 1 boiler/colt si 1 pivnita
– 1 magazie de lemne, 1 magazie, 1 gradina de legume si doua terase frumos amenajate placut

Această proprietate a fost complet renovată în ultimii ani. Încălzirea este asigurată de lemne la etajul superior și peleți la etajul inferior. Două rezervoare de apă și o fosa septică sunt în funcțiune pentru cel mai mare confort de utilizare pe tot parcursul anului sau ca o a doua casă. Panourile solare instalate în 2022 sunt utilizate pentru tot consumul obișnuit de energie electrică sau pentru încălzirea auxiliară sau încălzirea apei, dacă este necesar.

Această proprietate este situată în inima unui refugiu liniștit, într-un cadru natural liniștit. Este superb expus, cu o vedere splendidă asupra întregului bazin francez și fără vecini. Situată la 300 de metri de teleschiul Sommartel, precum și de numeroasele trasee de schi fond din zonă, această casă oferă un mediu de viață excepțional, cu multe activități în zona înconjurătoare.

Achiziția ideală pentru o viață liniștită, fiind în același timp aproape de următoarele orașe:

– 5 minute de Le Locle
– 20 minute de La Chaux-de-Fonds
– 40 minute de Neuchâtel

Această proprietate este în stare foarte bună, deoarece a fost complet renovată și disponibilă pentru vânzare imediat, dar cu condiția ca dreptul de locuință să fie înregistrat în beneficiul actualului proprietar până în 2035 (condiții care urmează să fie discutate).

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1

Suprafețe

Lot de teren249 m²
Grădină
Mașină de spălat
Parcare
Terasă

Le Locle, Le Locle

Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la munte
TipCasă
Anul construirii1953