Apartamente potrivite pentru investiții în Gazeferin, Cipru de Nord

Northern Cyprus
Apartament • 2 cameră(e) • 1 pat. • 1 baie. • 56 m² • referință: ECN-00432-36083
466.865 RON
461.065 RON+5.800
Apartamente foarte aproape de mare în Gaziverin, Lefki, Cipru de Nord

Gazifirin este un sat din districtul Lefki, Republica Turcă a Ciprului de Nord. Este cunoscut pentru frumusețea sa naturală și linia de coastă. A găzduit diferite civilizații de-a lungul istoriei sale și are multe moșteniri culturale. În timp ce agricultura și creșterea animalelor formează baza economiei satului, turismul de sănătate câștigă, de asemenea, importanță. Gazifiran este un loc care oferă o viață liniștită. Insula are cea mai lungă coastă magnifică.

Apartamente de vânzare în Lefki, Ciprul de Nord; la proprietate există o piață, un bar, un restaurant și o cafenea. 300 m de mare și plajă, 750 m de centrul de sănătate, 10 km de centrul orașului Guzelyurt, 16,6 km de poarta de frontieră Aplich, 40 km de centrul orașului Nicosia, 46,2 km de centrul orașului Kyrenia, 66,2 km de Aeroportul Internațional Ercan, Larnaca 97.2 km de aeroport

Apartamentele cu vedere directă la mare sunt situate în complexul cu facilități avansate. În cadrul complexului, există multe facilități, cum ar fi un bar, restaurant, bar de karaoke, piscină în aer liber și interioară, locuri de joacă interioare și exterioare pentru copii, diverse locuri de joacă, sală de gimnastică, baie turcească și cafenea terasă.

Proiectele de agrement și spitalele progresează activ în zonă, deoarece apartamentele sunt la câțiva pași de toate nevoile dvs. în timpul zilei. Apartamentele din regiunea în curs de dezvoltare sunt proiectate folosind materiale de înaltă calitate de renume mondial în timpul construcției. Fiecare apartament are caracteristici de îmbunătățire a confortului, cum ar fi locuri de parcare interioare și exterioare, aer condiționat, infrastructură de internet și satelit și interfon.


ECN-00432

Spații

Camere2
Dormitoare1
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi56 m²
Total66 m²
Aer condiționat
Balcon
Piscină
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Intercom
Internet
Parcare

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2026