Apartamente cu vedere la oraș și pădure în Eyup Sultan Gokturk

Göktürk Merkez
Apartament • 4 cameră(e) • 3 pat. • 2 baie. • 105 m² • referință: IST-01525-36067
3.968.470 RON
Apartamente aproape de metrou în noul proiect din Eyupsultan Gokturk, Istanbul

Proiectul de investiții este situat în cartierul Gokturk din districtul Eyup Sultan din Istanbul. Gokturk este situat în partea de nord a orașului, în apropiere de aeroport, într-o locație liniștită, înconjurată de natură. Zona a devenit unul dintre centrele de atracție cu noi proiecte recente de transformare urbană, investiții în infrastructură și o linie de metrou.

Apartamente de vânzare în Eyup Sultan, Istanbul, 900 m la Gokturk Wildlife Park, 2 km la Kemer Rural Pond, 4,5 km la Pădurea Urbană din Istanbul, 13 km la Pădurea Belgrad, 17,5 km la Aeroportul Istanbul, 18 km de plajă, 19 km până la dealul Pierre Loti și Piața Taksim, 25 km până la 15 iulie Podul Martirilor, 27 km până la Marele Bazar, 30 km Din Kadikoy

Construit pe un teren total de 12.000 mp, complexul include 141 de apartamente in 5 blocuri cu 4 etaje. În plus față de o zonă de parcare privată pentru fiecare apartament, proiectul include, de asemenea, o zonă de depozitare privată, saună, sală de gimnastică, teren de baschet, loc de joacă pentru copii, căi de mers pe jos, recepție, securitate și camere de supraveghere non-stop, șapte zile pe săptămână.

Numărul și tipurile de camere și opțiuni de apartament variază. Apartamentele au bucătărie în plan deschis sau în plan separat și baie privată.

Apartamentele sunt dotate cu uși exterioare din oțel, dulapuri și aparate de bucătărie, aparate încorporate, podele ceramice de înaltă calitate, cabină de duș, uși și ferestre de balcon din lemn, sistem inteligent de acasă și sistem central prin satelit.


IST-01525

Spații

Camere4
Dormitoare3
Băi2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi105 m²
Total147 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Göktürk Merkez

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la pădure
TipApartament
Anul construirii2026