Croația, Vodice, Srima, penthouse de lux în primul rând spre mare

Srima
Vilă • 3 pat. • 4 baie. • 200 m² • al 2-lea etaj • referință: #3109
4.727.034 RON

În Srima, lângă Vodice, există un penthouse de lux de vânzare în primul rând spre mare. Acesta este răspândit pe două etaje și oferă vederi frumoase, de neuitat la mare, insule și zona înconjurătoare.
Acesta este situat la etajul al doilea și la mansardă și este conectat printr-o scară interioară. La etajul al doilea există trei dormitoare cu băi proprii, o toaletă pentru oaspeți și o bucătărie spațioasă cu sufragerie care se deschide spre o terasă acoperită cu vederi frumoase la mare. Vederea la mare este, de asemenea, posibilă din toate camerele acestei proprietăți excepționale. Scara interioară duce la mansardă, un fel de galerie, unde există un living spațios, o baie și două terase. Terasa orientată spre sud oferă vedere panoramică la mare, insule și oraș. Terasa orientată spre nord oferă, de asemenea, vedere la mare.
Materiale și accesorii de înaltă calitate au fost utilizate în construcția și mobilarea penthouse-ului. Întregul apartament are podele din piatră, încălzire prin pardoseală printr-o pompă de căldură, celule fotovoltaice pentru a genera 3,5 kW de energie electrică, tâmplărie din aluminiu și aer condiționat în toate camerele. De asemenea, are două locuri de parcare. Penthouse este disponibil acum.
Srima este un oraș mic, fermecător, cu plaje de-a lungul coastei. În timpul verii, locul este îmbogățit cu diverse facilități turistice și gastronomice. O promenadă amenajată duce la Vodice din apropiere. Dacă doriți să experimentați Marea Mediterană așa cum a fost odată, puteți vizita insula Prvic, care este la doar cinci minute de mers cu barca.
Contactați agentul nostru și planificați-vă turul.
Notă: randările sunt folosite în reclamă.

Spații

Dormitoare3
Băi4
Parcări (exterior)2
Terase3

Suprafețe

Cameră de zi200 m²
Aer condiționat
Apartamente pentru oaspeți
Parcare
Sală de mese
Terasă

Srima

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Panoramică vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date