Gata de mutare Apartamente cu vedere la mare în Alanya Kargicak

Kargıcak Belediyesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 105 m² • referință: AYT-02393-12278
945.800 RON
Sea View gata să se mute apartament într-un complex de două blocuri în Alanya

Kargicak găzduiește natura curată și plajele frumoase. Regiunea și-a început dezvoltarea într-o perioadă scurtă de timp și oferă cele mai noi tehnologii și linii de arhitectură modernă în proiectele sale. Zona atrage interesul investitorilor internaționali prin proiectele sale de înaltă calitate și apropierea de Aeroportul Gazipasa.

Datorită locației sale avantajoase, regiunea vă oferă să cumpărați un apartament în Alanya, Turcia. Apartamentele Ready to move sunt la 1,3 km de mare, la 3 km de centrul orașului Mahmutlar, la 8 km de Universitatea Alaeddin Keykubat, la 9,2 km de Parcul Național Dim River, la 11,7 km de Spitalul de Educație și Cercetare Alanya, la 15 km de centrul orașului Alanya și la 24 km de Aeroportul Gazipașa.

Proiectul include facilități precum piscină interioară și exterioară, saună, baie de aburi, baie turcească, săli de masaj, fitness, loc de joacă pentru copii, sală de jocuri, zone de relaxare, zone de grătar, lift, generator și portar.

Interioarele apartamentelor includ gresie, ferestre din PVC cu geam dublu, picturi murale care pot fi șterse și un blat de bucătărie din granit.


AYT-02393

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi105 m²
Total120 m²
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Administrator de clădire 24/7
Centru de fitness
Sauna

Kargıcak Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2023