Condiții de viață într-un cadru unic

Lugano, Via Lepori 16
Apartament • 4.5 cameră(e) • 112.2 m² • al 5-lea etaj • referință: 8901040503
13.226 RON
Taxe incluse: 1.174 RON
Închiriem un apartament modern de 4,5 camere la etajul 5 la Residenza Radice din Massagno.

Cu Residenza Radice există trei clădiri cu 167 de apartamente de închiriat amplasate într-un mediu unic care evocă un parc cu mulți pomi fructiferi și grădini de legume, unde este posibil să vă bucurați de pace și liniște și de vitalitatea zonelor comune de întâlnire.

În apropiere veți găsi: magazine, supermarketuri, restaurante, farmacii și școli, precum și mai multe linii de transport public. Gara SBB este la numai 2 km de reședință. Ieșire de pe autostradă la doar 500m distanță.

Apartamentele moderne și spațioase oferă diferite dimensiuni și medii care corespund nevoilor familiilor, cuplurilor, persoanelor singure și persoanelor în vârstă și lasă libertate creării spațiului individual.

Bucătăriile și băile cu finisaje de înaltă calitate, un sistem de încălzire eficient din punct de vedere energetic și o coloană de spălare-uscător în fiecare apartament îndeplinesc toate cerințele moderne.

Apartamentul cu 4,5 camere este compus astfel:

- living spatios si luminos, cu acces la balcon
- bucătărie modernă deschisă spre camera de zi cu mașină de spălat vase
- 3 dormitoare
- 1 baie cu cada
- 1 baie cu duș
- zonă de spălătorie cu coloană personală de spălat și uscător
-Pivniță

Locurile de parcare din garaj sunt disponibile pentru CHF 140.- / lunar.

V-am stârnit interesul? Apoi contactați-ne direct prin intermediul înregistrării online la Contactați agentul de publicitate. Veți primi apoi un e-mail automat cu informații despre cum să vizitați și posibilitatea de a aplica digital pentru apartament și / sau de a ne pune întrebări.

Spații

Camere4.5

Suprafețe

Cameră de zi112.2 m²

Via Lepori 16, Lugano

TipApartament
Anul construirii2020