Vedere la mare, munte și pădure, Apartamente în format familial de vânzare într-un complex

İskele
Apartament • 3 cameră(e) • 1 baie. • 60 m² • 1st etaj • referință: 389504
761.257 RON

In Antalya, paradisul de vacanta al Turciei, orasul marii, soarelui, istoriei si fericirii, compania Buy Home Antalya isi sporeste din nou atractivitatea cu noile sale proiecte.

Buy Home Antalya, care si-a castigat un loc privilegiat in preferintele de confort ale Antalyei inca din ziua in care a fost infiintata, continua sa adauge culoare vietii tale cu noi proiecte care vor starni entuziasm.


O viață nouă de lux, care poate fi susținută vara și iarna, echipată cu normele de viață ale viitorului, vă așteaptă în Finike, zona rezidențială preferată din Antalya, care este paradisul blues-ului nesfârșit, adresa comună a diferitelor civilizații și vă lasă îndrăgostiți de natura sa cu vegetația sa naturală endemică.


Proiectul nostru, care are vedere la munte, pădure și mare, este situat în districtul Finike. Apartamentele sunt la 91 km de aeroport, la doar 300 m de plaje, la doar 300 m de cel mai apropiat spital, la 500 m de centrul bazarului unde puteți vedea toate nevoile dvs. de cumpărături, la 1 km de portul de agrement Finike, la 25 km de plaja Olympos și la 15 km de orașul antic Myra.


Complexul este format din 54 de apartamente ca 2 +1 pe o suprafață de 3.800 m² și are piscine, parc acvatic, saună, baie turcească, centru de fitness, loc de joacă pentru copii, zonă de grătar, groapă de foc, camelii, zone de plajă, terenuri de tenis, baschet și volei, zone de parcare privată, zonă de parcare pentru biciclete, Wi-Fi gratuit în zonele sociale, generator, lobby, sistem de camere de securitate 24/7 și securitate.

Apartamente; Este echipat cu caracteristici precum un sistem inteligent de acasă, jaluzele automate, set de bucătărie încorporat, sistem de încălzire prin pardoseală, garderobă, aer condiționat în fiecare cameră și cabină de duș.

 



Această listare a fost integrată automat de programul MLS RE-OS Real Estate .

Spații

Camere3
Etaje7
Băi1
Camere1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi60 m²
Total75 m²
Balcon
Facilități extras de IA.
Aer condiționat
Centru de fitness
Grătar
Internet
Parcare
Piscină
Saună

İskele

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere curte
Vedere la munte
Vedere la pădure
Vedere parc
TipApartament
Anul construirii2024
ÎncălzireRadiator de podea, Gaz