Apartamente gata pe malul mării în Kargicak Alanya

Kargıcak Belediyesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 87 m² • referință: AYT-01504-18949
2.239.146 RON
Apartamente gata într-un complex cu plajă privată și centru spa în Alanya Kargicak

Kargicak este una dintre cele mai preferate zone din Alanya datorită liniștii sale și distanței față de poluarea fonică. Zona evoluează zi de zi și este adesea preferată în scopuri investiționale.

Apartamentele de vânzare în Alanya sunt la 12 km de centrul orașului Alanya, la 15 km de Aeroportul Gazipașa-Alanya și la 110 km de Aeroportul Antalya.

Apartamentele sunt situate într-un proiect distinctiv care atrage atenția asupra designului său luxos. Situat pe o suprafață de teren de 25.000 m², înconjurat de o vedere magnifică asupra Munților Taurus, proiectul este format din 7 blocuri și 350 de apartamente. Proiectul include o sală de cinema, baie turcească, saună, sală de gimnastică, baie de aburi, sală de masaj și bowling, locuri de joacă pentru copii, terenuri de baschet, tenis și fotbal, închirieri auto, piață, 2 piscine interioare, 2 piscine exterioare și 3 piscine interioare pentru copii, cascadă artificială, hobby room, parcare interioară în fiecare clădire, zonă de grătar, parcare în aer liber, coafor, restaurant, cafenea, mall cu o suprafață de 2450 de metri pătrați și serviciu de securitate non-stop, șapte zile pe săptămână. În plus, proiectul are o plajă privată, un tunel privat și un pod pe plajă.

Apartamentele sunt proiectate cu atenție, folosind materiale luxoase, de înaltă calitate și gata să se mute. Apartamentele magnifice cu vedere la Marea Mediterană au caracteristici precum aparate de bucătărie, uși din oțel, aer condiționat, încălzitoare de apă și cabine de duș. Produsele albe, aerul condiționat și încălzitorul de apă sunt incluse în tarif.


AYT-01504

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi87 m²
Total95 m²
Aer condiționat
Balcon
Grătar
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare

Kargıcak Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Liberă vedere la mare
Panoramică vedere la munți
TipApartament
Anul construirii2021