Apartment de vânzare în Siracusa, Italia

Siracuza, 44 Via dell'Arsenale
Apartament mobilat • 4 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 109 m² • al 2-lea etaj • referință: Appartamento vista mare Ortigia, Siracusa
935.310 RON

În inima Siracuzei se află cea mai veche parte a sa, insula Ortigia, care, printre minunile sale naturale și arhitecturale, reprezintă o parte vizibilă a Patrimoniului Mondial.  Apartamentul cu vedere la mare încapsulează sugestivitatea acestor locuri încântătoare.

Pe insulă rămâne o măreție istorică considerabilă între greci, romani, bizantini și normanzi, care au contribuit la transformarea acesteia într-o capodoperă culturală.

Apartamentul are o suprafață de aproximativ 109 metri pătrați și este situat într-un context de condominiu, lângă un port de agrement și o mică plajă cu ape cristaline.  Structura internă constă dintr-o sală de intrare, o cameră de zi, o bucătărie, o baie și două dormitoare. Aproape toate camerele au balcon. Apartamentul este situat la etajul al doilea al clădirii, cu lift și posibilitatea de a cumpăra locuri de parcare acoperite.

Zona înconjurătoare reflectă impactul puternic al turismului asupra insulei prin parcări mari, pub-uri și restaurante, un parc mărginit de copaci, cu o zonă de joacă pentru copii și diverse activități comerciale.  Insula Ortigia este, de asemenea, ușor accesibilă pe jos printr-un pod care este la doar o sută de metri distanță.

Apartamentul a fost recent renovat și nu mai are nevoie de alte modificări. Adaptabil la diverse utilizări, ideal atât ca locuință, cât și ca casă de vacanță.

Între istorie și modernitate, proprietatea oferă o locație excelentă pentru plimbări pe străzile insulei pentru a vă cufunda în culorile și vivacitatea locurilor.  Nu ratați!

Spații

Camere4
Dormitoare2
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi109 m²
Aer condiționat
Alarmă
Intercom
Lift
Facilități extras de IA.
Balcon
Parcare

44 Via dell'Arsenale, Siracuza

Est orientare
Sud orientare
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipApartament
StareStare excelentă
Anul construirii1985
MediuRezidențial
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date