Apartamente cu design elegant cu vedere la natură în Avsallar Alanya

Avsallar
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 102 m² • referință: AYT-02184-35820
1.489.195 RON
Nature View Apartments in Hotel Project in Avsallar Alanya

Aceste apartamente de lux sunt situate în cartierul Avsallar din Alanya, Antalya. Alanya este una dintre cele mai populare destinații de vacanță din regiunea mediteraneană. Avsallar se caracterizează printr-un mediu natural, pasarele de coastă, plaje limpezi și ape de mare strălucitoare.

Alanya apartamente de vânzare sunt la câțiva pași de nevoile zilnice și facilități sociale. Se află la 2,1 km de mare, la 3,3 km de campingul Ensekom Forest, la 20 km de centrul orașului Alanya și la 64 km de Aeroportul Gazipașa.

Apartamentele de lux oferă un spațiu de locuit exclusivist și separat. În interiorul complexului există palmieri și o piscină spațioasă. Complexul include, de asemenea, baie turcească, centru de fitness, spa, saună, loc de joacă și grădină comună. De asemenea, oferă servicii de curățenie, servicii de recepție, servicii de securitate non-stop, șapte zile pe săptămână și camere de supraveghere.

Proiectul oferă apartamente cu unul și două dormitoare, precum și penthouse-uri cu două și patru dormitoare, cu terasă pe acoperiș. Apartamentele au design simplu, de inspirație scandinavă. Acestea oferă o atmosferă spațioasă, modernă și tropicală. Apartamentele au, de asemenea, acces direct la piscina privată de 150 de metri, cu vedere uimitoare.


AYT-02184

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi102 m²
Total115 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Lift
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grădină

Avsallar

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la pădure
TipApartament
Anul construirii2023