Proprietăți pe malul apei cu vederi uimitoare în Mahmutlar

Mahmutlar Belediyesi
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 82 m² • referință: AYT-01450-3997
1.517.761 RON
1.393.354 RON+124.407
Proprietăți pe malul mării cu vedere la munte și la mare în Mahmutlar

Mahmutlar este de interes pentru investitori, care consideră că acesta conține stațiuni cu plaje naturale și locuri turistice.

Proprietate de vânzare în Alanya este aproape de cafenele, restaurante, piețe, magazine, parcuri, bazar și stații de autobuz. Waterfront Real Estate se află la 12 km de centrul orașului Alanya și la 34 km de aeroport.

Complexul, care are acces ușor la mare, este format din două blocuri cu 174 de apartamente. Complexul oferă facilități pentru rezidenții săi, cum ar fi plajă și debarcader, grădină spațioasă, teren de minigolf, piste de mers pe jos și pistă de jogging, locuri de joacă pentru copii, zone de parcare interioare și exterioare, teren de baschet, piscină interioară și exterioară, piscină pentru copii, saună și turcă. Baie, jacuzzi, sală de masaj, baie de aburi, sală de gimnastică, cafenea, bar, generator, portar, recepție, salon, camere de supraveghere și securitate non-stop, șapte zile pe săptămână.

Apartamentele au living, bucătărie separată sau bucătărie deschisă, baie și balcon. Unele includ, de asemenea, baie privată, iar apartamentele duplex au terasă.


AYT-01450

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi82 m²
Total95 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Facilități extras de IA.
Grădină

Mahmutlar Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2019