Drumul Stejarilor, Kenley

Kenley, 48 Oaks Road
Casă • 3 cameră(e) • 3 pat. • 1 baie. • referință: 00012019
£500,000

Agenții imobiliari Frost sunt încântați să ofere această fermecătoare casă de familie semi-detașată cu trei dormitoare, situată pe un drum rezidențial popular. Poziționată pe un teren ușor înălțat, această frumoasă proprietate din anii 1940 a fost îngrijită cu dragoste, dar ar putea beneficia de o modernizare internă. Cu parcare off-street și o frumoasă grădină matură orientată spre sud-vest, proprietatea beneficiază în plus de vederi panoramice uimitoare asupra Riddlesdown Common.

Geamuri duble pe tot parcursul, cazarea cuprinde pe scurt; Cameră dublă spațioasă de recepție, cu șemineu din piatră și acces direct la grădina din spate, bucătărie dotată cu ușă în spate, două dormitoare duble generoase (dulapuri montate în camera din spate), un dormitor single suplimentar și o baie de familie.

Transport: De la stația Kenley puteți alege dintre Victoria sau Podul Londrei ca destinații - toate în jur de 35 de minute de călătorie. Legăturile rutiere sunt, de asemenea, excelente, cu A22 și A23 la câteva minute distanță, oferind acces rapid și ușor la Londra, coasta de sud și M25. Stația Purley este, de asemenea, la îndemână și oferă legături suplimentare de mare viteză către oraș și nu numai.

Kenley este o parte frumoasă din sudul Londrei, cu frunze verzi în natură, cu o senzație relaxată de mediu și o abundență de copaci protejați în întreaga zonă. Kenley Common cuprinde 138 de acri de spațiu verde deschis care înconjoară fostul aerodrom Battle of Britain. Este un amestec de pășuni de cretă și păduri vechi așezate printre dealuri care se rostogolesc ușor. Binecuvântat cu vederi frumoase peste valea Caterham și North Downs dincolo, vizitatorilor le vine greu să creadă că centrul Londrei este la doar 14 mile spre nord. Orașele din apropiere Purley & Coulsdon oferă o serie de magazine independente, cafenele și supermarketuri, mai departe Purley Way A23 prezintă toți giganții de retail și depozitele din magazinele comerciale din oraș.

Spații

Camere3
Dormitoare3
Băi1
Grădină
Parcare

48 Oaks Road, Kenley

Vederi și orientare extras de IA.
Southwest orientare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date