Apartamente cu piscină și securitate în Izmir Bornova

İzmir
Apartament • 3 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 71 m² • al 5-lea etaj • referință: ADB-00062-35983
1.073.303 RON
Apartamente noi, cu o mulțime de facilități în locuințe sigure, cu piscină și securitate în Izmir Bornova

Bornova este una dintre zonele luxoase din centrul orașului Izmir, unde sunt disponibile toate oportunitățile de transport, sănătate și educație și unde transformarea urbană și construcțiile noi sunt intensive. Autostrada care trece prin Bonova și stația de autobuz de pe autostradă fac posibilă ajungerea în această zonă atât în Izmir, cât și în toată Turcia.

Apartamente de vânzare în Izmir Bornova, 300 mt la conexiuni de autostradă, 500 m la spital, 500 mt la mall, 2 km la universități, 3 km la metrou, 7 km la Sanjak și Kulturpark, 8 km la zona de mers pe jos de coastă Izmir Kordon, 16 km de plaja Karšiāyaka Bostanli, 29 km de Aeroportul Adnan Menderes, 60 km de plajele curate din Izmir

Apartamentele sunt situate într-un proiect rezidențial construit pe o suprafață de teren de 2.666 m². Proiectul include o piscină în aer liber, terasă la soare, zonă de parcare interioară, sală de muzică, sală de gimnastică, sală de jocuri, cameră de joacă pentru copii, lounge bar, sală de studiu și ședințe, zone de Pilates și yoga, teren de fotbal, teren de tenis, sală de squash, sală de cinema, facilități de grătar există multe facilități bogate, cum ar fi o piscină, baie turcească, saună, servicii de recepție, camere de securitate și securitate non-stop.

Apartamentele situate în clădirea rezidențială cu diferite opțiuni de cameră sunt dotate cu facilități precum aer condiționat, bucătărie în plan deschis, dulapuri de bucătărie personalizate, balcon mare, pereți izolați termic și fonic, cadă și cabină de duș.


ADB-00062

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi71 m²
Total79 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grătar
Terasă

İzmir

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2025