Vilă cu 2 dormitoare de închiriat în Belém, Lisabona

Lisabona
Vilă • 2 cameră(e) • 2 pat. • 1 baie. • 119 m² • referință: GL-125191017-56
9.953 RON
Descriere
Vilă cu 2+2 dormitoare cu garaj în Restelo, lângă stadionul Belenenses
Această vilă fantastică pe un teren de 232m² oferă următoarele caracteristici: la parter avem un living cu 18m² și acces direct din stradă, baie cu duș și două dormitoare, fiecare cu 10m², bucătăria este mare cu șemineu, aragaz și încălzitor de apă, acest spațiu oferă acces la garajul care are o poartă automată și spațiul exterior al casei. La etajul 1 se află zona de mansardă unde există o circulație bună și are două spații care pot fi dormitoare cu 12 și 13m², o zonă mini living de 12m² și acces la o terasă cu 27m² ideală pentru după-amiezile târzii.
Vila are un spațiu frumos în aer liber, cu aproximativ 60m² care înconjoară casa, dar îl putem împărți într-o zonă de circulație care înconjoară casa și un spațiu mai larg unde puteți pune o masă cu o pălărie de soare și vă puteți bucura de zilele fierbinți de vară.
Această proprietate a fost recuperată, fiind gata să se mute. Are deja ferestre cu geam termopan cu rame oscilante, obloane și obloane, instalații sanitare noi și electricitate. Casa este, de asemenea, prietenoasă cu animalele de companie, fiind prietenoasă cu animalele de companie, spațiul în aer liber este mare și puteți avea un câine.
Situat în Restelo, o zonă excelentă foarte bine deservită în ceea ce privește comerțul și serviciile, cu toate facilitățile aproape de dvs.
Rezervați-vă vizita acum.
LU Scutit
Vilă cu 2+2 dormitoare cu garaj în Restelo, lângă stadionul Belenenses
Această vilă fantastică pe un teren de 232m² oferă următoarele caracteristici: la parter avem un living de 18m² cu acces direct din stradă, o baie cu duș și două dormitoare, fiecare măsurând 10m², bucătăria este mare cu șemineu, aragaz și încălzitor de apă, acest spațiu oferă acces la garajul care are o poartă automată și la spațiul exterior al casei. La etajul 1 se află zona de mansardă unde există o circulație bună și are două spații care pot fi dormitoare de 12 și 13m², o zonă de mini-living de 12m² și acces la o terasă de 27m², ideală pentru după-amiezile târzii.
Casa are un spațiu frumos în aer liber, cu aproximativ 60m² care înconjoară casa, dar o putem împărți într-o zonă de circulație care înconjoară casa și un spațiu mai mare unde puteți așeza o masă cu o umbrelă de soare și vă puteți bucura de zilele fierbinți de vară.
Această proprietate a fost restaurată și este gata să locuiască. Are deja geamuri duble și ferestre înclinate, jaluzele și obloane, instalații sanitare noi și electricitate. Casa este, de asemenea, prietenoasă cu animalele de companie, animalele de companie sunt acceptate, spațiul în aer liber este mare și puteți avea câini.
Situat în Restelo, o zonă excelentă foarte bine deservită în ceea ce privește comerțul și serviciile, cu toate facilitățile din apropiere.
Rezervați-vă vizita acum.
Fără LU
Vilă 2+2 chambres avec garage à Restelo, à côté du stade Belenenses
Cette fantastique villa sur un terrain de 232m² offre les caractéristiques suivantes: au rez-de-chaussée nous avons un séjour de 18m² avec accès direct depuis la rue, une salle de bain avec douche et deux chambres de 10m² chacune, la cuisine est grande avec cheminée, poêle et chauffe-eau, cet espace donne accès au garage qui dispose d'un portail automatique et à l'espace extérieur de la maison. Au 1er étage se trouve le grenier où la circulation est bonne et qui comprend deux espaces pouvant être des chambres de 12 et 13m², un coin mini-séjour de 12m² et un accès à une terrasse de 27m², idéale pour les fins d'après-midi.
La maison dispose d'un bel espace extérieur d'environ 60m² qui entoure la maison, mais nous pouvons le diviser en une zone de circulation entourant la maison et un espace plus grand où vous pourrez installer une table avec un parasol et profiter des chaudes journées d'été.
Cette propriété a été restaurée et est prête à vivre. Il dispose déjà de fenêtres à double vitrage et oscillo-battantes, de stores et volets, d'une nouvelle plomberie et d'électricité. La maison accepte également les animaux domestiques, les animaux sont acceptés, l'espace extérieur est grand et vous pouvez avoir des chiens.
Situé à Restelo, un quartier privilégié très bien desservi en termes de commerce et de services, avec toutes les commodités à proximité.
Marquez votre visite.
Fără LU
Licență de utilizator - Scutit

Spații

Camere2
Dormitoare2
Băi1

Suprafețe

Cameră de zi119 m²
Lot de teren232 m²
Intern109 m²
Facilități extras de IA.
Garaj
Grădină
Terasă

Lisabona

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Evaluarea eficienței energetice
F