Casă fermecătoare, cu vederi uimitoare la mare în Ramatuelle

Ramatuelle
Casă • 6.5 cameră(e) • 200 m² • referință: AI-Ramatuelle
34.836 RON
Situată la câțiva kilometri de Saint-Tropez și plajele sale, amplasată pe înălțimile unui deal, această casă fermecătoare se bucură de vedere panoramică la golful Pampelone și la satul Ramatuelle.

Locația acestei case, deasupra podgoriilor, pe un teren privat de peste un hectar compus din pini umbrelă tipici regiunii, va încânta iubitorii de natură care doresc să petreacă o vacanță de neuitat în pace și seninătate, fiind în același timp aproape de faimoasa atmosferă tropeziană.



Casa, o clădire frumoasă de 200m2 complet renovat, are un living de 50m2 cu un șemineu decorativ și deschidere pe două terase.

Una dintre ele este orientată spre mare și constă dintr-un lounge în aer liber, o terasă însorită și o zonă de luat masa umbrită sub un măslin. Cealaltă terasă, sub foișor, este, de asemenea, dotată cu o zonă de luat masa.

Lângă camera de zi, o bucătărie mare complet utilată duce la sala de mese și la un bar cu dulap pentru vinuri.

La parter veți găsi trei dormitoare, unul cu baie proprie și celelalte două care împart aceeași baie. În plus, un dormitor mic, cu un pat cu sertar pentru doi copii, completează zona de dormit.

La etaj, o cameră cu pat matrimonial cu baie privată oferă cea mai uluitoare priveliște asupra casei.



O piscină înconjurată de o punte completează proprietatea, precum și un teren de petanque, o zonă de joacă pentru copii și o esplanadă cu vederi uimitoare.

Este disponibilă o parcare pentru șase mașini, precum și câteva locuri suplimentare.



Pret pe saptamana:

Mai și octombrie 7'000EUR

Iunie și septembrie 8'000EUR

Iulie și august 9'000EUR



Ascensiune 3'500EUR
Rusalii 3'500EUR
Postul federal 3'500EUR
Disponibilitatea trebuie verificată pe: https://abnb.me/hBoD2GPmN7

Inclus:

Check-in și check-out cu persoana de referință la fața locului + 1 curățenie după plecare + 2 vizite în timpul săptămânii pentru a goli coșurile.



Compania care va administra firma de curatenie poate oferi si alte posibilitati contra cost:

- curățenie zilnică

- Cumpărături pentru mese

-Mic dejun

- Bucatar de casa

-etc

La câțiva kilometri de Saint Tropez și plajele sale, amplasată pe înălțimile unui deal, această casă fermecătoare se bucură de o vedere panoramică la Golful Pampelone și la satul Ramatuelle.

Situația acestei case, deasupra podgoriilor, pe un teren privat de peste un hectar compus din pini umbrelă tipici regiunii, va încânta iubitorii de natură care doresc să petreacă o vacanță de neuitat în liniște și liniște, totul fiind aproape de faimoasa atmosferă Saint Tropez.



Casa, o clădire frumoasă de 200m2 complet renovat, are un living de 50m2 cu un șemineu decorativ și cu vedere la două terase.

Una dintre ele este orientată spre mare și constă dintr-un lounge în aer liber, o terasă la soare și o zonă de luat masa umbrită sub un măslin. Cealaltă terasă, sub un foișor, este, de asemenea, dotată cu o zonă de luat masa.

Atașată la camera de zi, o bucătărie mare, complet utilată, servește sala de mese și un bar cu dulap de vinuri.

La parter veți găsi trei dormitoare, unul cu baie proprie și celelalte două care împart aceeași baie. În plus, un dormitor mic, cu un pat extensibil pentru doi copii, completează zona de noapte.

La etaj, o cameră cu pat matrimonial cu baie privată oferă cea mai uluitoare priveliște asupra casei.



O baie ...

Spații

Camere6.5

Suprafețe

Cameră de zi200 m²
Total10000 m²
Facilități extras de IA.
Parcare
Piscină
Terasă

Ramatuelle

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date