Penthouse excepțional în centru

Crans-Montana
Pod • 6.5 cameră(e) • 265 m² • referință: 5006-TCCM
34.567.364 RON
Trust immobilier oferte: Ref: 5006 - TCCM

Penthouse excepțional cu o suprafață de locuit de 265 m2, situat într-o reședință de lux construită în 2015. Acest apartament magnific este împărțit pe două niveluri și deservit de lift, oferindu-vă lux, calm și o priveliște extraordinară asupra arcului alpin Cu finisaje de înaltă calitate, această proprietate rară vă oferă un confort extraordinar. Beneficiați de o înălțime excepțională, o priveliște magnifică asupra Alpilor Valais și o expunere orientată spre sud.

Apartamentul este compus din:
- Nivelul 4: Living mare orientat spre sud, cu luminatoare mari - Toaleta pentru oaspeti - Spațiu de birouri retras din camera de zi - Semineu central - Sufrageria se deschide spre camera de zi, balcon si loggia transformata intr-o terasa cu bucatarie in aer liber - Bucătărie separată mare, cu o insulă centrală din piatră - Cameră cu TV cu pat supraetajat - Dormitor dublu cu baie privată și baie comună cu cameră TV.

- Nivelul 3: Master suite cu duș / baie de aburi, o mulțime de spațiu de depozitare - dormitor dublu cu baie proprie - dormitor pentru copii cu baie proprie - dormitor pentru copii cu paturi supraetajate - baie
Zona SPA pune la dispozitia coproprietarilor: fitness, jacuzzi, sauna si hamam.
Anexă: 1 Pivniță - Cameră de schi - 2 locuri de parcare în parcarea interioară.

Forma juridica: A doua casa - Vandabil pentru straini

www.trustimmobilier.ch

Trust immobilier va ofera: Ref: 5006 - TCCM

Apartament penthouse excepțional cu 265 m2 de spațiu de locuit, situat într-o reședință de lux construită în 2015. Acest apartament magnific, răspândit pe două niveluri și deservit de un lift, vă oferă lux, pace și liniște și o priveliște extraordinară asupra Alpilor Cu finisaje de top, această proprietate rară oferă un confort excepțional. Vă veți bucura de o înălțime excepțională, o priveliște magnifică a Alpilor Valaisan și o expunere sudică completă.

Apartamentul includea:
- Nivelul 4: living mare orientat spre sud, cu ferestre mari din velux - WC pentru oaspeți - Zona de birouri retrasă din camera de zi - Semineu central - Sala de mese se deschide spre camera de zi, balcon și loggia, care a fost transformată într-o terasă cu bucătărie în aer liber - Bucătărie separată mare, cu o insulă centrală din piatră - Cameră de televiziune cu pat supraetajat - Dormitor dublu cu baie proprie și baie comună cu camera de televiziune.

- Nivelul 3: Master suite cu duș / hamam, o mulțime de spațiu de depozitare - Dormitor dublu cu baie proprie - dormitor pentru copii cu baie proprie - dormitor pentru copii cu paturi supraetajate - baie.
Zona SPA la dispozitia coproprietarilor: sala de fitness, jacuzzi, sauna si baie de aburi.

Adiacente: 1 Pivniță - Sală de schi - 2 locuri de parcare în parcarea interioară.

Statut juridic: A doua casa - De vanzare catre straini

www.trustimmobilier.ch

Spații

Camere6.5
Camere1
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi265 m²
Balcon
Lift
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Parcare
Sauna
Saună
Terasă

Crans-Montana

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la munți
TipApartament
Anul construirii2015