Exclusive Penthouse at the Las Colinas Golf & Country Club for sale!

Orihuela, 2 Av. de las Colinas
Apartament la mansardă • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 138 m² • Ultimul etaj
4.303.840 RON

Amplasat de-a lungul uimitoarei coaste mediteraneene spaniole, chiar la sud de Alicante, se află Las Colinas Golf & Country Club - un sanctuar al frumuseții naturale și al vieții exclusiviste. Aici, mai mult de 200.000 de metri pătrați de peisaj natural nealterat se îmbină perfect cu casele atent lucrate, oferind rezidenților o evadare senină din agitația vieții de zi cu zi.
Las Colinas Golf &; Country Club este mai mult decât o comunitate rezidențială; este o destinație de stil de viață care întruchipează esența vieții mediteraneene. Binecuvântată cu un climat încântător, conexiuni excelente de transport și facilități de top, stațiunea a câștigat premii prestigioase, cum ar fi "Leading Villa Resort în Spania și Europa" de la World Travel Awards.
În inima Las Colinas se află terenul său de golf de campionat - o capodoperă rafinată care a revendicat titlul de "Cel mai bun teren de golf din Spania" de cinci ori la World Golf Awards. Recunoscut ca fiind unul dintre primele 100 de terenuri de golf din Europa de către revista Golf World, oferă entuziaștilor o experiență de golf de neegalat în mijlocul împrejurimilor uluitoare.
Aici sunt create case noi, care se îmbină perfect cu mediul natural și oferă rezidenților simbolul vieții de lux. Rezidenții se bucură de acces la o gamă largă de servicii high-end, asigurând confidențialitate, calitate și asistență excepțională pentru clienți. Aici, viața capătă un nou sens - un amestec de liniște, sofisticare și bucuriile vieții mediteraneene vă așteaptă.
Pentru mai multe informații despre această proprietate, contactați-ne astăzi!

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2

Suprafețe

Cameră de zi138 m²
Terasă52 m²
Aer condiționat
Intercom
Internet
Piscină

2 Av. de las Colinas, Orihuela

Evaluarea eficienței energeticeNu sunt date
Evaluarea impactului asupra mediului (CO₂)Nu sunt date