Torgon, 2 camere cu vedere simplă în reședința le Cleuset

Torgon
Apartament • 2 cameră(e) • 39 m² • referință: 4970044
584.068 RON
Exclusivitate Valimmobilier

La 2 minute de piața centrală din La Jorette, veniți și descoperiți acest apartament frumos cu 2 camere, situat la parterul Residence Le Cleuset. Acest apartament are un balcon generos de 11 m2 și vedere la Valea Ronului și la Munții Chablais.

Locația sa privilegiată este la 50 de minute de Lausanne și la 2 minute de Place de la Jorette. Clădirea se află într-un cartier liniștit, la 2 minute de transfer în timpul iernii. Locația sa este ideală aproape de magazinul alimentar, cafenele și biroul de turism. Accesul este foarte facil chiar si in perioada de iarna. Torgon (la 20 de minute de ieșirea de pe autostrada Aigle) este o destinație de vacanță populară pentru familii, excursioniști și bicicliști în timpul verii, în timp ce iarna face parte din vasta zonă internațională de schi Portes du Soleil, cea mai mare din Europa

Distribuția acestui apartament mobilat este următoarea:


  • Living de 20 m2 cu bucătărie deschisă spre un living plăcut

  • Dormitor de 10 m2

  • Baie de 3,5 m2

  • Balcon de 11 m2 cu vedere la câmpie



O pivniță și un dulap pentru echipament de schi completează această proprietate.

Loc de parcare interior într-un garaj colectiv în plus și obligatoriu: CHF 20,000.-

Premisele comune ale PEP:


  • Depozitare biciclete

  • Rufă

  • Sală de ședințe



Taxe lunare EIP: CHF 195.-

Taxa lunară de turist: cazare cu 2 până la 2,5 camere (3 UPM): CHF 27.50

Pret de vanzare: CHF 135,000
Apartamente: CHF 115,000
Garaj: CHF 20,000

Puteți vedea, de asemenea, celelalte apartamente sau cabane din Torgon de vânzare pe site-ul nostru.

Stațiunea Torgon face parte din municipiul Vionnaz și districtul Monthey din Valais. Un canton care este renumit pentru numeroasele sale beneficii sociale și impozite modeste (asigurări de sănătate, impozit pe vehicule, beneficii de capital și alte impozite). Acest oraș oferă multe avantaje pentru familii (grădinițe și școli primare, creșă, cluburi sportive etc.). În apropiere, vă puteți relaxa, de asemenea, în Therme du Val d'Illiez, cu jacuzzi-ul său uriaș, râul său termal sau zona sa termală SPA, bucurați-vă de un moment de relaxare singur, ca un cuplu sau ca o familie (în prezent închisă). În inima Chablais, Torgon este aproape de Monthey și de teatrul său Crochetan, dar și la câteva minute de Saint-Maurice și mănăstirea sa veche de mii de ani, la 40 de kilometri de Martigny și Fundația Gianadda, la 30 de kilometri de Montreux și de renumitul Festival de Jazz. În mai puțin de 30 de minute, puteți ajunge și în satul Le Bouveret, care este foarte bine cunoscut pentru parcurile sale de agrement Aquaparc și Swiss Vapeur Parc, precum și pentru plaja, portul și portul de agrement.

Această proprietate poate fi vândută ca reședință secundară sau principală, precum și pentru persoanele domiciliate în străinătate.

Doriți să aflați mai multe despre el, vizitați-l? Contactați-mă prin telefon, e-mail sau veniți să ne întâlniți (prin programare) într-una din agențiile noastre din Chablais (Collombey-Muraz sau Torgon) și vom fi bucuroși să vă informăm. Găsiți toate proprietățile noastre pe www.valimmobilier.ch - evaluare gratuită a proprietății dvs., fotografii profesionale luminoase și de calitate, fotografii aeriene și îmbunătățirea optimă a proprietății.

Spații

Camere2
Balcoane1

Suprafețe

Cameră de zi39 m²
Balcon
Lift
Facilități extras de IA.
Garaj
Mobilat

Torgon

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la munte
TipApartament
Anul construirii1978
Anul renovării2010