Vilă modernă în Los Samanes Santiago

Santiago de los Caballeros, C. Los Bambúes 9, Santiago de los Caballeros 51000, Dominican Republic
Vilă • 3 pat. • 3 baie. • 277 m²
3.013.502 RON

Situată în comunitatea exclusivistă închisă din Los Samanes, această vilă de design de ultimă oră este locul ideal pentru a împărtăși cu familia și prietenii: 3 dormitoare cu băi proprii, o bucătărie spațioasă cu insulă de bucătărie, o grădină frumoasă și piscină și chiar propria grilă în stil argentinian vă vor face cu siguranță o gazdă spectaculoasă!

Gândiți-vă la detalii atunci când cumpărați o proprietate în Santiago, Republica Dominicană: Vila este inundată de lumină naturală prin numeroasele ferestre și luminatoare, precum și o briză constantă fantastică pentru o temperatură perfect naturală.

Fiecare dormitor are dressing propriu și baie privată. Această vilă poate găzdui 8 peste 3 paturi duble mari și un pat king-size în dormitorul principal.

Bucataria se deschide printr-o fereastra in stil bar spre gradina si zona de living in aer liber, unde aveti atat terasa acoperita, cat si spatiul in aer liber de langa piscina. Grătarul argentinian este unic! Există, de asemenea, o chiuvetă în aer liber.

O zonă spațioasă de living acoperită în aer liber este acolo pentru a vă asigura că deveniți gazda perfectă în timpul petrecerii dvs.: toată lumea va avea un loc confortabil pentru a fi.

De asemenea, este disponibilă o masă în interior.

La etajul al doilea veți găsi cele trei dormitoare, un living de dimensiuni generoase și un spațiu de birouri, precum și o altă terasă în aer liber cu spații de relaxare și vedere la parcul verde.

Această proprietate a fost construită cu materiale de calitate superioară și cu un design foarte funcțional pentru un stil de viață activ.

Nu ratați această oportunitate unică în Los Samanes, unde liniștea, pacea și securitatea sunt asigurate 24/7 pentru un stil de viață perfect chiar în centrul orașului Santiago de los Caballeros din Republica Dominicană.

Pentru mai multe informații contactați-ne astăzi, suntem experții imobiliari din Republica Dominicană!

Isel Arias & Echipa

Caribe Connection Imobiliare

Whatsapp: +1.849.220.5050

Instagram: caribe_connection

Facebook: caribeconnection

Tik Tok: caribeconnection

YouTube: Caribe Connection Real Estate

CARIBE CONNECTION este o companie a Real Estate Connecting Agency 77 S. R. L., membri ai AEI și REALTORI OFICIALI®️.

Spații

Dormitoare3
Băi3
Camere1

Suprafețe

Cameră de zi277 m²
Lot de teren440 m²
Aer condiționat
Balcon
Grădină
Grătar
Internet
Mașină de spălat
Mobilat
Piscină
Piscină în aer liber
Terasă

C. Los Bambúes 9, Santiago de los Caballeros 51000, Dominican Republic, Santiago de los Caballeros

IDSTILS-500IAX