Apartamente de lux cu vedere la mare cu opțiuni de rate în Abu Dhabi

Yas Island
Apartament • 6 cameră(e) • 4 pat. • 5 baie. • 175 m² • al 17-lea etaj • referință: AUH-00002-35939
5.365.110 RON
Apartamente de lux spațioase, cu opțiuni de rate și vedere la mare în Abu Dhabi

Situat în Yas West, în cartierul Yas Island din Abu Dhabi, acest proiect oferă o locație ideală între oraș și natură. Reședințele și apartamentele de pe insula Yas oferă un mediu în care energia, liniștea, libertatea și apartenența se întâlnesc. Oferind stilul de viață al insulei Yas, cu clădirile sale rezidențiale moderne și de înaltă calitate, această dezvoltare este situată aproape de vederea la canal. Acesta oferă o experiență rezidențială potrivită pentru fiecare stil de viață, cu opțiuni de unitate, cum ar fi apartamente și vile semi-detașate.

Apartamente de vânzare în Abu Dhabi, la 5 minute de stadionul Etihad și Ferrari World, la 10 minute de Yas Waterworld, plaja Yas, cea mai apropiată școală, spital și clinici. În plus, proiectul se află la 15 minute distanță de Aeroportul Internațional Abu Dhabi. Parcurile, școlile, moscheile și mall-urile presărate în jurul complexului vă oferă confort oriunde pășiți pentru a vă satisface nevoile zilnice. Fiind la câțiva pași de The Waterfront vă permite să vă bucurați de plimbări cu vederi uimitoare.

Proiectul rezidential ofera o serie de caracteristici care vor adauga confort si comoditate vietii dumneavoastra. Zona comună are facilități de agrement și de sănătate, cum ar fi două piscine mari, două piscine pentru copii, două săli de sport și două locuri de joacă pentru copii. Zonele de peisaj și zonele de relaxare în aer liber vă permit să vă bucurați de o viață conectată la natură. 12 ascensoare mari și 2 ascensoare de serviciu sunt situate în interior pentru a oferi transport convenabil și rapid.

Zonele de grătar și zonele pentru animale de companie din reședințe sunt ideale pentru activitățile dvs. sociale. În plus, detaliile moderne, cum ar fi dulapurile de bucătărie, blaturile de lucru, băile complet placate cu gresie și dulapurile încorporate au fost luate în considerare în dormitoare pentru confortul dumneavoastră. Caracteristicile tehnologice, cum ar fi ferestrele cu geam dublu, antena centrală prin satelit și fibra optică vă fac viața de zi cu zi mai plăcută.

Opțiunile variază de la apartamente studio la apartamente cu unul, două, 3 sau 4 dormitoare. Există, de asemenea, apartamente cu baie privată, dormitoare dotate cu dulapuri și dulapuri încorporate, balcoane utile, bucătării în plan deschis, zone de luat masa și zone mari de living. Cu toate acestea, există și opțiuni pentru vile semi-detașate cu 3 etaje. Aceste apartamente au zonă de living, bucătărie și zonă de luat masa la parter, precum și dormitoare la etajele superioare. Aerul condiționat central, unitățile de chiuvetă și oglinzile sunt caracteristici care sporesc calitatea vieții în aceste locuințe.

Ne puteți contacta pentru a vă rezerva locul în proiectul rezidențial situat în zona insulei Yas din Abu Dhabi, cu o vedere minunată la mare.


AUH-00002

Spații

Camere6
Dormitoare4
Băi5
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi175 m²
Total257 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Mobilat
Piscină

Abu Dhabi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2027