Vile cu două dormitoare cu piscine interioare și în aer liber în Kalkan Kash

Kalkan
Casă • 3 cameră(e) • 2 pat. • 2 baie. • 157 m² • referință: AYT-03430-26460
3.234.809 RON
Vile mobilate cu piscină interioară și în aer liber în Kalkan Kash

Kalkan este o destinație populară de vacanță în Kaș, Antalya. Acesta oferă soare pe tot parcursul anului, un climat subtropical și golfuri turcoaz.

Vile semi-detașate de vânzare în Kalkan, Turcia sunt situate într-o zonă complexă de 3.800 m². Complexul are 6 vile detașate și 8 semi-detașate. Se află la câțiva pași de cafenele, baruri, restaurante, farmacii și piețe. Marea este la numai 3 km de vile.

Vilele semi-detașate oferă o suprafață totală de utilizare de 197 de metri pătrați și o suprafață de utilizare netă de 157 de metri pătrați. În interiorul grădinii există o piscină cu o suprafață de 8x4 m și o secțiune de parcare. La parter există o bucătărie în plan deschis și o cameră de zi. La primul etaj există două dormitoare, fiecare cu o baie privată. Unul dintre dormitoare are jacuzzi. La parter există o piscină încălzită, saună și baie turcească. Există, de asemenea, o piscină de 10 m² și o jumătate de baie.

Vilele mobilate sunt dotate cu sistem de încălzire și răcire. De asemenea, acestea au șemineu, aer condiționat și mobilier de înaltă calitate.

Cu locația sa, facilitățile și designul arhitectural. Vilele sunt potrivite pentru reședință și închiriere timp de un an. Dacă se dorește, cumpărătorii pot beneficia de garanția venitului din închiriere.


TIP ALB-03430

Spații

Camere3
Dormitoare2
Băi2
Balcoane3

Suprafețe

Cameră de zi157 m²
Total179 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Mobilat
Piscină
Saună
Terasă
Facilități extras de IA.
Parcare

Kalkan

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii2025