Clădire completă cu vedere la Bosfor în Sariyer Emirgan

Emirgan Mahallesi
Casă • 10 cameră(e) • 9 pat. • 4 baie. • 360 m² • referință: IST-01521-35848
20.066.380 RON
Clădire renovată cu vedere la Bosfor cu monument istoric de gradul II în Emirgan

Clădirea de vânzare este situată în Sariyer, unul dintre cartierele nordice din partea europeană a Istanbulului. O clădire cu 3 etaje situată într-un colț din Emirgan, cea mai valoroasă zonă din cartierul Sariyer, atrage atenția pentru apropierea sa de plajă și vederea Bosforului. Zona este situată în apropierea nevoilor zilnice.

Clădire de vânzare în Sariyer Istanbul, la 100 m de mare, la 150 m de Muzeul Sakip Sabanci, la 200 m de Dumbrava Emirică, la 500 m de Spitalul de Formare și Cercetare Ortopedică Metin Sabanci Baltlemani, la 2,3 km de Universitatea Bogasici, Istinye Park Shopping Mall. 2,4 km de Istanbul, 2,8 km de plaja Bebek, 3,1 km de Universitatea Tehnică din Istanbul, 6,1 km de Centrul Zorlu și 37 km de Aeroportul din Istanbul.

Clădirea renovată cu vedere la Bosfor, care are statut de monument istoric de gradul II, este construită pe un teren de 228 m² și este formată din 4 etaje. Clădirea, care are un living și 9 dormitoare, are o suprafață totală de utilizare interioară de 400 de metri pătrați și o plasă de 360 de metri pătrați. În clădire există 2 bucătării cu baie privată. Clădirea, care are băi și terase la fiecare etaj, oferă o vedere magnifică asupra Bosforului, iar fațada sa nu este niciodată blocată. Clădirea a fost renovată în interior și în exterior în 2023, pentru a se conforma statutului de monument istoric de gradul II. Clădirea are anexe, o cămară și o grădină separată pentru angajați. Un stâlp de lift a fost lăsat pentru clădire.

Clădirea renovată cu vedere la Bosfor, care are statut de monument istoric de gradul II, este dotată cu baie turcească, sistem central prin satelit, infrastructură de aer condiționat, videointerfon, pardoseală elegantă, iluminat spot și ferestre din PVC.


IST-01521

Spații

Camere10
Dormitoare9
Băi4
Balcoane3

Suprafețe

Cameră de zi360 m²
Total400 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Lift
Terasă

Emirgan Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipCasă
Anul construirii1901