Apartamente de lux lângă City Park în Mamak Ankara

Akşemsettin Mahallesi
Apartament • 5 cameră(e) • 4 pat. • 2 baie. • 204 m² • referință: ESB-00113-23080
952.619 RON
Apartamente la câțiva pași de un centru comercial din Mamak Ankara

Apartamentele de lux sunt situate în cartierul Mamak din Ankara. Mama este o zonă importantă care oferă infrastructură modernă, facilități sociale și natură frumoasă. Are un proiect de metrou și proiecte de transformare urbană în creștere rapidă. Apartamentele de lux sunt situate într-unul dintre cele mai prestigioase proiecte rezidențiale din regiune.

Apartamente de vânzare în Ankara Mamak sunt 100 mt la un mare mall și piețele en-gros. Sunt 650 km până la școlile internaționale, 1,6 km până la șoseaua de centură, 7,6 km până la Mavi Gol, 9,2 km până la Çankaya Atakoli, 10,2 km până la Kizilay, 10,6 km până la stațiunea de schi Elmadağ și 32,4 km până la Aeroportul Internațional Esenboa.

Proiectul mixt include 3 blocuri. Acesta oferă o grădină comună, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal, parcare interioară și în aer liber, centru de fitness, saună, baie de aburi, camere de securitate și supraveghere 24/7.

Apartamentele de lux din Mamak au interior spațios. Acestea au opțiuni de 4 și 6 dormitoare. Fiecare apartament are bucătărie separată, living, baie, baie privată, dressing și balcon. Este echipat cu un sistem de încălzire prin pardoseală cu o zonă comună de tejghea, aparate de bucătărie încorporate de înaltă calitate, parchet laminat, podele umede, imagini de fundal și dulapuri de bucătărie de lux.


ESB-00113

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi2
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi204 m²
Total222 m²
Antenă satelit
Balcon
Lift

Akşemsettin Mahallesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
TipApartament
Anul construirii2023