Hotel Design Apartments în Alanya, Kargicak

Kargıcak Belediyesi
Apartament • 5 cameră(e) • 4 pat. • 4 baie. • 370 m² • referință: AYT-03190-25231
3.866.258 RON
Apartamente cu vedere la mare și natură într-un complex cu facilități în Alanya

Alanya oferă o viață confortabilă și de înaltă calitate, cu arhitectura orașului și dezvoltarea culturală și economică. Alanya este una dintre cele mai preferate regiuni din Turcia pentru vacanța de vară. Cartierul Kargicak din Alanya are multe proiecte rezidențiale, astfel încât regiunea, cu facilitățile sale sociale și apartamentele de design exclusive, oferă o mare varietate de proprietăți.

Apartamentele Alanya de vânzare se află la câțiva pași de facilitățile zilnice, cum ar fi restaurante, parcuri și piețe. Apartamentele sunt, de asemenea, la 1,3 km de plajă, la 15 km de centrul orașului Alanya, la 25 km de Aeroportul Gazipașa și la 130 km de Aeroportul Antalya.

Proiectul, care a fost construit pe o suprafață de teren de 38.913 metri pătrați, oferă o viață confortabilă cu armonia sa cu natura. Apartamentele hotelului includ piscine interioare și în aer liber, locuri de joacă pentru copii și locuri de parcare interioare și exterioare. Spa, baie turcească, saună, sală de gimnastică, grădină amenajată, restaurant cu vedere și cafenea.

Materiale de înaltă calitate au fost folosite în proiectul care oferă apartamente cu vedere la mare și natură la mezanin și pe acoperiș. Apartamentele cu un design exclusiv sunt dotate cu covorașe, instalații electrice, de încălzire și apă, sistem de izolație, mobilier de bucătărie și baie, balcon, șine de scară și iluminat.


AYT-03190

Spații

Camere5
Dormitoare4
Băi4
Balcoane2

Suprafețe

Cameră de zi370 m²
Total390 m²
Aer condiționat
Antenă satelit
Balcon
Grătar
Lift
Piscină
Saună
Tenis
Terasă
Facilități extras de IA.
Centru de fitness
Grădină
Parcare

Kargıcak Belediyesi

Agentul nu a furnizat adresa exactă pentru această proprietate. O puteți solicita aici.
Vederi și orientare extras de IA.
Panoramică vedere la mare
TipApartament
Anul construirii2024